Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan IRAIDA - NTM

Știri

Celebrity Selfies

Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram

Hailey Bieber nu-l lasă pe Kanye West să o doboare. Soția lui Justin Bieber a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii, parte din campania de promovare a noilor cosmetice create de propria ei companie, și nu a acordat atenție atacurilor lui Ye de pe Instagram.

Justin Timberlake și Jessica Biel

"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Jessica Biel e o soție mândră. La câteva zile după ce a participat alături de partenerul ei de viață, Justin Timberlake, la petrecerea Vanity Fair de după gala Oscar, actrița a postat o poză în care artistul își arată abdomenul cu pătrățele.

DIGI_ (3)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori de servicii convergente de telecomunicații din România și jucător relevant la nivel european, participă la cea de-a XVII-a ediție a celui mai amplu eveniment de recrutare IT&C din România, organizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Universitatea Politehnica București.

ruby

Ruby forțează vara cu poze din Grecia. Relaxată și seducătoare, s-a arătat într-un costum de baie peste care "a aruncat" o fustă plasă

Ruby a umblat la sertarul cu amintiri și pare că vrea să forțeze vara. Solista în vârstă de 35 de ani a postat câteva instantanee dintr-o vacanță petrecută în Grecia, la soare, departe de agitația din București.

Shaggy

Nu o să crezi ce voce are Shaggy în viața reală! Fanii lui, uimiți când l-au auzit fără accentul din piese: "Parcă e o farsă"

Vocea reală a lui Shaggy ar putea să te surprindă și pe tine, așa cum s-a întâmplat și cu fanii artistului. Acesta a povestit cum s-a ales cu accentul jamaican pe care l-a imitat în toate piesele sale.

lenny kravitz si zoe kravitz (7)

Lenny Kravitz, luat peste picior de fiica lui pentru gusturile la haine: "Relația cu bluza plasă e probabil cea mai lungă din viața ta"

Lenny Kravitz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar de la ceremonie nu a lipsit fiica lui, Zoe, care a ținut un discurs care l-a amuzat pe artist, dar și pe cei care au asistat la eveniment.

kim, bianca

Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună

Kim Kardashian și Bianca Censori au stat una lângă alta, marți, la petrecerea dedicată noului album de studio al lui Kanye West, Vultures 1. Fanii celor două vedete au șocați să le vadă împreună pentru prima dată.

Ultimele știri

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

babs-claudia iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!