Bucuresti | 102,8FM TIESTO - LAY LOW

Fresh Music

Shakira s-a răzbunat pe Gerard Pique. Cântăreața a lansat o nouă piesă în care îl umilește: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Noua piesă lansată de Shakira, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, a provocat un val de reacții în mediul online, fanii observând că versurile sunt atacuri directe la fostul său iubit, Gerard Pique. Aceasta nu doar că îl umilește pe fostul fotbalist, ci o atacă și pe actuala lui iubită, Clara Chia. 

vunk

VUNK lansează melodia „Felicitări, ai reușit"

Surpriza videoclipului, alături de Cornel Ilie, este actrița Olimpia Melinte, care a făcut parte din distribuția unor filme sau seriale

JO

De ziua ei, JO lansează piesa „Puerto Rico”, în primă audiție live la petrecerea aniversară

Pe 29 august, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a oferit mai multe surprize pe parcursul serii. În cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Puerto Rico”, cântat live alături de bandul său.

dragosteadintei

La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului internațional „Dragostea din Tei"

„Vrei să pleci dar nu mă, nu mă iei/ Nu mă, nu mă iei, nu mă, nu mă, nu mă iei/ Chipul tău și dragostea din tei/ Mi-amintesc de ochii tăi" sunt versurile ce au făcut înconjurul lumii, iar la 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al hitului internațional „Dragostea din Tei".

ruby_alexvelea

RUBY lansează piesa „Viciu între vicii", în colaborare cu Alex Velea

Luna septembrie aduce prima colaborare dintre RUBY și Alex Velea, iar cei doi artiști lansează  piesa „Viciu între vicii". Cu o poveste muzicală ce surprinde senzualitatea artistei parcă desprinsă din Grădina Eden, RUBY joacă rolul femeii efemere care știe cum să-și etaleze atuurile și devine astfel fructul interzis, dar și viciul între vicii pentru oricine o întâlnește.

feli

Feli cântă despre o „Dragoste nebună"

Feli lansează „Dragoste nebună", o piesă despre parcursul imprevizibil al unei povești de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea și sentimentele cu realitatea. „Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire și-amintiri/ Dragoste nebună, fulgere și tună, dar din când în când ne mai și iubim" spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveștii din „Dragoste nebună" cântată de Feli. 

inna_reynman

INNA prezintă ”Wherever You Go”cu Reynmen, celebrul artist din Turcia

INNA continuă colaborările spectaculoase și lansează "Wherever You Go", în colaborare cu Reynmen din Turcia, unul dintre artiștii și creatorii de conținut în ascensiune.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!