Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

FLORIN GOLDIC

OPEN WEEKEND

weekend, de la 17 la 19

florin

Florin ne arată în fiecare zi că radioul este cea mai mare pasiune a lui care s-a născut „Din alinierea planetelor, muzică și curiozitate”, după cum susține el.

Cu aceeași curiozitate își și alimentează pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă radio. Are mereu cele mai inedite întrebări, pe care nu le lasă fără răspuns, experimentează și inventează: „Nu mă simt bine dacă nu fac ceva diferit, inventiv, măcar o dată pe lună, dacă nu săptămânal.”.

Din muzică a făcut și hobby. Florin face cele mai tari mixuri de muzică și video și abordarea lui este mereu up-to-date pentru că nu-i scapă nicio tehnologie care ar putea să facă din produsul final unul mai interesant.

Florin crede în a munci din pasiune și spune că fără pasiune pentru ce faci, munca ta nu va deveni mai bună, mai ușoară, mai interesantă și probabil nu o vei putea face pentru mult timp.

Investește zilnic acest gen de pasiune în radio, drept pentru care, cel mai tare post pe care l-a ocupat este chiar în studiouri, on-air. „Cu toate lucrurile pe care le-am învățat până acum, cred că fiecare lucru pe care-l fac în radio – de la emisiuni, la filmari, editari video și audio sau pur și simplu brainstorming-urile creative, sunt lucruri tari, pe care le fac zi de zi de foarte mulți ani și nu mă pot plictisi”, povestește Florin.

DJs ProFM

bogdan

BOGDAN CIUDOIU

dracea 2

DRĂCEA (Bogdan Drăcea)

ralu

RALU (Raluca Giurgia)

liza

LIZA SABĂU

bodonea

IONUT BODONEA

venger

VENGER (Andrei Vendura)

miruna

MIRUNA GHERASIM

fere

FERE (Gabriel Fereșteanu)

Mircea Ivan 2

Mircea Ivan

florin

FLORIN GOLDIC

Hodor Liviu

LIVIU HODOR

lost control marc rayen

MARC RAYEN

party mix cu mose n

MOSE N

party mix cu dj dark

DJ DARK

Alex Ionescu (A.I.) DJ

Alex Ionescu (A.I.)