Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DANNY CHRIS - LET ME GO

FERE (Gabriel Fereșteanu)

Seara dupa 7

luni - vineri, de la 19 la 22

fere

Crede și a crezut dintotdeauna în faptul că suntem capabili să ne transformăm pasiunile în realitate, de aceea lucrează zilnic pentru a-și atinge cele mai înalte ținte lui: „Îmi place să ascult audiobook-uri de dezvoltare personală, să vorbesc cu oamenii și să fac research de proiecte care să mă inspire. Cred că fiecare om pe care-l întâlnim ne schimbă într-un fel sau altul și de asta interacționez cu mulți oameni.”.

Fere are grijă ca în viața lui să existe constant un grad de echilibru. Îi place tehnologia și este la curent cu toate gadget-urile noi. În același timp, este și fan al experiențelor de tot felul, de la distracții, la terapii.

Pentru el, munca unui om de media nu începe și nu se termină la radio. Dar în momentele în care nu este focusat pe carieră, are grijă să petreacă timp de calitate alături de prieteni și familie, de care este foarte atașat: „Părinții mei sunt foarte importanți pentru mine și avem grijă unii de alții. Sunt dependent și de prieteni. Ies în aproape fiecare weekend.”.

DJs ProFM

bogdan

BOGDAN CIUDOIU

dracea 2

DRĂCEA (Bogdan Drăcea)

ralu

RALU (Raluca Giurgia)

liza

LIZA SABĂU

bodonea

IONUT BODONEA

venger

VENGER (Andrei Vendura)

miruna

MIRUNA GHERASIM

fere

FERE (Gabriel Fereșteanu)

Mircea Ivan 2

Mircea Ivan

florin

FLORIN GOLDIC

Hodor Liviu

LIVIU HODOR

lost control marc rayen

MARC RAYEN

party mix cu mose n

MOSE N

party mix cu dj dark

DJ DARK

Alex Ionescu (A.I.) DJ

Alex Ionescu (A.I.)