Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

550 articole scrise de Raluca

lino

Lino Golden: Multe relații din industrie sunt doar de fațadă

Lino Golden ne-a spus azi în Dimineața Blană mai multe despre diss-ul cu Abi, piesa care se află printre primele locuri în trending acum pe YouTube.

VIZUAL PROFM powered

De 1 iunie, ProFM îți aduce CEL MAI MARE NETSHOW VIRTUAL marca ireal.ro, în premieră în România

raed

Raed Arafat: „Cine are temperatură nu poate să intre în examen”

Azi la Dimineața Blană, șeful  Departamentului  pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, ne-a vorbit despre procedura de intrare a elevilor în examene și despre accesul la festivaluri și alte evenimente care implică un număr mare de oameni.

baietii si masinile

Cabral dă o mașină cadou!

Azi la Dimineața Blană am stat de vorbă cu Cabral, care ne-a arătat cum poți să dai o nouă viața lucrurilor pe care nu le mai folosești.

36535763_478272629299094_3990599112809512960_o-1078x700

Sfaturi pentru a ne menține sănătoși în izolare, de la doctorul Mihail Pautov

Doctorul Mihail Pautov ne-a vorbit în weekend, în emisiunea lui Greeg, despre cum să ne îmbunătățim imunitatea pentru a nu ajunge la stres cronic.

glumeme (2)

Top 10 Glumeme de Carantină

Poate n-am făcut atât de mult sport în carantină, dar mușchii feței sigur i-am antrenat, în fiecare Dimineață Blană, când am râs împreună la glumemele trimise de voi.

brenciu

Horia Brenciu: „Nu poți face multe după 15 mai, nu se dărâmă nimic”

Chiar dacă ne-am băut cafeaua doar online, Horia Brenciu, prin energia lui nesfârșită, ne-a dat impresia că este față în față, cu noi, la Dimineața Blană.

JO

JO se apucă de vlogging!

Acum e vremea de povești despre carantină! Jo, la Dimineața Blană, ne-a spus că această carantină a făcut-o să descopere noi hobby-uri, cum ar fi... vlogging-ul.

ana maria

Ana-Maria Brânză – „Sunt în cel mai bun cantonament al vieții mele”

Azi, la Dimineața Blană, am vorbit cu sportiva Ana-Maria Brânză despre cum se antrenează de acasă și despre cum și-a petrecut timpul în această izolare.