Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PINK - COVER ME IN SUNSHINE

10897 articole scrise de ProFM

andra

Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

Taylor Swift la Super Bowl 2024/ Profimedia

Taylor Swift, sărut pasional cu Travis Kielce la Super Bowl. Artista abia și-a stăpânit lacrimile

Taylor Swift a fost protagonista unui moment emoționant la Super Bowl, după ce echipa Kansas City Chiefs a câştigat campionatul. Artista a mers pe teren pentru a-l felicita pe jucătorul Travis Kielce, oferindu-i un sărut pasional în mijlocul mulțimii. Ea și-a îmbrățișat iubitul, având lacrimi în ochi. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit patru ani de relație, iar artista a făcut public un mesaj emoționant, prin care și-a declarat dragostea față de partenerul ei.

elena ionescu (2)

Elena Ionescu, în costum de baie roz, de Barbie, pe plaja din Republica Dominicană. Și-a pus în valoare toată senzualitatea

Elena Ionescu, devenită cunoscută în showbiz pe când făcea parte din trupa Mandinga, acum cu carieră solo, a profitat de timpul petrecut în Republica Dominicană pentru a se poza în ipostaze incitante.

Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook

Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”

Moni Bordeianu a murit cu doar câteva zile înainte de a sărbători a 76-a aniversare. Vestea tristă a fost comunicată pe platforma Facebook de către Nicu Covaci, coleg cu Bordeianu în formula inițială a grupului Phoenix în anii '60.

Christina Aguilera

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Lana Del Rey

Lana Del Rey, declarații după premiile Grammy, unde nu a câștigat niciun trofeu: „Nu am simțit niciun strop de emoție negativă!”

Lana Del Rey, cântăreața în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizată la patru categorii la premiile Grammy 2024, dar nu a plecat acasă cu niciun trofeu. Acum, însă, ea a făcut declarații, mărturisind că nu este supărată.

corina bud2

Corina Bud cucerește cu pozele în costum de baie și la 44 de ani. Imaginile cu artista pe plajă au făcut furori

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artistei din România și, deși în ultima perioadă nu a mai fost activă în industria muzicală, cântăreața nu a uitat de fanii săi, postând deseori imagini pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce face. 

Kanye West și Bianca Censori

Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.