Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

10890 articole scrise de ProFM

Gina Pistol

Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa. În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Inna/ Foto: Instagram

Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration

De ce și-a făcut Michael Jackson rinoplastie. Fostul lui agent de pază a rupt tăcerea la aproape 15 ani de la moartea artistului

Fostul agent de pază al lui Michael Jackson a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care legendarul artist a ales să-și opereze nasul în 1979, ceea ce a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram

Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City

Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

dan bittman

Dan Bittman nu se sfiește să meargă cu transportul în comun. Cum reacționează fanii când îl văd în autobuz sau în tren: „Unii se uită”

Dan Bittman, cunoscutul artist al trupei „Holograf”, demonstrează că nu se lasă purtat de valul celebrității când vine vorba de deplasările sale, atât prin București, cât și prin țară, optând adesea pentru transportul în comun.

Adele

Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a fost protagonista unui moment stânjenitor, despre care a vorbit acum, explicând ce s-a întâmplat. De asemenea, ea a răspuns și acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele.

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Britney Spears

Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.