Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT GAMUEL SORI - US

190 articole scrise de Doina Bucur

JASON DERULO SI JENA FRUMES asteapta primul lor copil

Se spune despre ei că formează cel mai sexy cuplu din showbiz, iar acum vor deveni părinți. Cum au dat vestea pe Instagram

Jason Derulo va deveni tătic! Iubita lui, modelul Jena Frumes, este însărcinată, iar artistul și-a anunțat fanii prin intermediul unor fotografii și filmulete postate pe rețelele de socializare.

ileana lazariuc

Ileana Lazariuc are o nepoată superbă, care îi seamănă izbitor. Cât de frumoasă este la 20 de ani "Nasti", fiica fratelui ei

Versace Fall 2019 - Arrivals

Lux și opulență. Pe ce cheltuie Kanye West averea de 6.6 miliarde $ – de la toalete de aur masiv până la frigidere cu Swarowski

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea, însă, în afara de asta, îți pot aduce cam tot ce visezi, așa cum este în cazul lui Kanye West.

jennifer Hudson

Apariție bizară pe străzile din Beverly Hills. Ce ținută îndrăzneață a purtat una dintre cele mai apreciate artiste

Jennifer Hudson este una dintre cele mai respectate vedete din showbizul intrenational, făcându-se remarcată atât cu vocea să impresionanta, cât și cu talentul actoricesc.

madalina ghenea in House of Gucci

Mădălina Ghenea, surprinsă la brațul lui Al Pacino. Românca, în rolul Sophiei Loren în mega producția House of Gucci

Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul celebrului Al Pacino, iar imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului ”House of Gucci”.

andra si 3 sud est 2 2

Andra: “Mulți dintre fanii mei și-au tatuat numele meu”. Ce dezvăluiri a făcut artista după ce a ajuns pe 1 în trending alături de 3 Sud Est

Cea mai noua colaborare dintre Andra și 3 Sud Est face furori pe Youtube. Clipul piesei “Jumătatea mea mai buna” este pe locul 1 în trending pe Youtube atât în Romania, cât și în Republica Moldova.

Gina Pistol prima aparitie dupa nastere

Gina Pistol, prima apariție după ce a devenit mămică: “Nu e deloc ușor!” Cum e Smiley în calitate de tată

Gina Pistol și Smiley au devenit de curând părinți: aceștia au o fetiță pe nume Josephine Ana.

Anca Turcasiu 11

Anca Țurcașiu, un clip nou după o pauză de ani de zile. Cântăreața, în brațele unui bărbat misterios: “Doamne, cât ești de frumoasă și ce voce pătrunzătoare!”

La 50 de ani, după ce a trecut printr-un divorț dureros, Anca Țurcașiu și-a dat “reset”. După o pauză îndelungată, cântăreața a revenit în peisajul muzical autohton cu o nouă piesă și un clip, prin care lasă să se înțeleagă că e pregătită să ia viața de la capăt și să găsească din nou iubirea.

kim kardashian

Ce rapper celebru a pus ochii pe Kim Kardashian. De abia despărțită de Kanye West, vedeta are deja un pretendent faimos

Tabloidele britanice scriu că Drake a pus mai de mult ochii pe Kim Kardashian și că de abia așteaptă ocazia să intre în legătură cu vedeta.