Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Ce rapper celebru a pus ochii pe Kim Kardashian. De abia despărțită de Kanye West, vedeta are deja un pretendent faimos

kim kardashian
Kim Kardashian

Nici bine nu s-a despărțit de Kanye West, că deja și-au făcut apariția primii pretendenți la… inima ei. Considerată una dintre cele mai sexy femei de pe planeta, Kim Kardashian are cu siguranță mulți admiratori, care ar face orice să o cucerească. Aparent, Drake este unul dintre ei :)

Tabloidele britanice scriu că Drake a pus mai de mult ochii pe Kim Kardashian și că de abia așteaptă ocazia să intre în legătură cu vedeta. “Drake nu a înțeles niciodată ce a văzut Kim la Kanye. De ani de zile tot susține că nu e bărbatul potrivit pentru Kim și că relația lor se va termina în lacrimi”, a spus o sursă apropiată rapperului canadian.

VEZI SI: LISTA INTERMINABILĂ DE IUBITE A LUI DRAKE. CE VEDETE A CUCERIT RAPPERUL CANADIAN

Zvonuri despre o posibilă aventură din trecut a lui Drake cu Kim Kardashian au apărut recent, după ce artistul canadian a lansat o nouă piesă, în care lasă să se înțeleagă acest lucru, fără să menționeze însă numele lui Kim.

“Drake a fost surprins că relația dintre Kim și Kanye a ținut atât de mult, dar în momentul în care divorțul a fost inevitabil a început să îi trimită mesaje acesteia. E pregătit să se întâlnească cu ea în orice moment”, a mai spus sursa, care în același timp menționează că vedeta de reality show nu e dispusă să intre într-o noua relație până nu se definitivează divorțul.

Galerie foto

Kim Kardashian a depus actele de divorț luna trecută, după o căsnicie de 7 ani cu Kanye West.

Top citite
01 Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos
02 Bianca Censori
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie
03 Drake's Till Death Do Us Part Rap Battle Event
Argentina îl ironizează pe Drake, care a pierdut 300.000 de dolari după ce a pariat pe victoria Canadei
04 Model Kanye West
O tânără de 22 de ani îl acuză pe Kanye West că i-a trimis mesaje nepotrivite: „Nu este în regulă, are o soție acasă!”
05 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și-a schimbat look-ul, dar nu a renunțat la ținutele indecente. Cum a apărut soția lui Kanye la Paris Fashion Week
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă, iar toate privirile îndreptate spre ea

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai controversate, Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu ratează nicio ocazie pentru a întoarce privirile celor din jur.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Bianca Censori și Kanye West, cunoscutul rapper în vârstă de 46 de ani, plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat. Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani și Kanye au sărbătorit recent prima aniversare a nunții lor, după ce s-au căsătorit în secret în decembrie 2022, la scurt timp după finalizarea divorțului lui Kanye de Kim Kardashian.

Bianca Censori
Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Bianca Censori s-a întors în Australia natală. Aceasta a fost surprinsă în timp ce a mers să ia prânzul cu părinții săi, în Melbourne. Cu ei nu a fost, însă, soțul ei, Kanye West.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere