Bucuresti | 102,8FM FRENCH MONTANA - UNFORGETTABLE

Kanye West, un adevărat Casanova. Ce iubite a avut înainte de Kim Kardashian și cu cine a fost logodit rapperul, aflat acum în proces de divorț

iubitele lui kanye west

Kanye West și Kim Kardashian au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultimii ani, însă neînțelegerile i-au făcut să ajungă la divorț. Se pare că decizia ar fi fost a lui Kim, iar rapperul “este resemnat” și așteaptă acum deznodământul: urmează să fie stabilit de judecători cum se va împarți averea de 2 miliarde de dolari și cui rămân copiii.

Oricum, un lucru este cert în situația asta: Kim Kardashian și Kanye West nu vor rămâne singuri pentru prea multa vreme. Kim este una dintre cele mai sexy și mai dorite vedete din showbizul internațional, iar Kanye nu a dus nici el lipsă de admiratoare.

Înainte de Kim Kardashian, aceasta a avut o listă impresionantă de iubite. Dintre toate femeiele despre care s-a zvonit că ar fi fost cu Kanye West, iată mai jos o listă cu iubitele oficiale ale artistului:

Cu cine a fost logodit Kanye West înainte de Kim Kardashian

Louis Vuitton'S Gala Celebrating the Murakami Exhibition, Geffen Contemporary at the Museum of Contemporary Art, Los Angeles, America - 28 Oct 2007

Kanye West și Alexis Phifer

Puțină lume știe că rapperul american a fost logodit înainte de a se căsători cu Kim Kardashian. Rapperul trebuia să o ducă la altar pe Alexis Phifer, designer vestimentar. Aceștia au avut o relație tumultoasă timp de 6 ani, cu despărțiri și împăcări, spunandu-și adio definitiv în 2008.

Kanye West făcea senzație pe covorul roșu cu Amber Rose

2009 MTV Video Music Awards - Arrivals

Kanye West și Amber Rose

Înainte ca el să aibă o relație cu Kim, iar ea un copil cu rapperul Wiz Khaliba, Kanye West și Amber Rose au format oficial un cuplu. Doi ani au fost împreună, având câteva apariții memorabile pe covorul roșu. Cei doi s-au despărțit în 2010, nu tocmai amiabil.

VEZI SI: LISTA INTERMINABILĂ DE IUBITE A LUI DRAKE. CE VEDETE A CUCERIT RAPPERUL CANADIAN

Kanye West și slăbiciunea lui pentru modele

2011 CFDA Fashion Awards - After Party

Kanye West și Chanel Iman

Pe lista de iubite a lui Kanye West se află și modelele Selita Ebanks, Virginie Maury și Iman Chanel. Acesta a mai avut o aventură și cu membra Pussycat Dolls Melody Thornton .

VEZI SI: COLECȚIE DE IUBITE SUPERBE. 50 CENT SE MÂNDREȘTE CU CELE MAI FRUMOASE PARTENERE

Intră în GALERIA FOTO DE MAI JOS pentru mai multe imagini!

Galerie foto

Oare cine va fi următoarea pe lista de iubite a lui Kanye West?

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
02 Bianca Censori și Kanye West
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye
03 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
04 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”
05 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West
Kanye West, pus la zid de un fost angajat: „A fluturat poze nud ale unei prietene în fața colegilor!” Ce acuzații i se mai aduc

Kanye West, rapperul american în vârstă de 44 de ani, este în centrul unui scandal uriaș, acesta fiind acuzat de replici nepotrivite și comportament obscen în fața colegilor de la Yeezy, potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, scrie Page Six.

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024
Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori, într-o salopetă semitransparentă care a lăsat tot la vedere. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în California

Bianca Censori a fost din nou în centrul atenției, după ce a apărut într-o salopetă semi-transparentă și extrem de mulată, în timp ce se plimba cu soțul ei, Kanye West în California. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală