Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024

Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

oana radu

Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

ștefania

Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă

Ștefania nici nu a lansat piesa "Ma Bebe", că refrenul deja a devenit viral pe TikTok, inclusiv în străinătate. Iubita lui Speak are mare încredere în melodia cu sound internațional, pe care o lansează în curând, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe rețelele sociale îi dă semne că va fi unul dintre hiturile verii.

vizual_DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

https://www.filmnow.ro/comunicate-de-presa/grupul-digi-contributie-de-peste-312-milioane-de-lei-la-bugetul-de-stat-in-primul-trimestru-al-anului-2024-142457

Taylor Swift

Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

irina-nicolae

Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de iubire uimitoare alături de Marius Vizer, iar acum artista a vorbit despre cum a debutat relația lor.

lora

Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

oana radu

Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmpla, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!