Bucuresti | 102,8FM JUSTIN BIEBER - INTENTIONS

Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”

irina-nicolae
Irina Nicolae / Foto: Instagram

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de iubire uimitoare alături de Marius Vizer, iar acum artista a vorbit despre cum a debutat relația lor.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, aceasta a dezvăluit că milionarul obișnuia să-i trimită flori la toate concertele, fără ca ea să știe, inițial, că sunt din partea lui.

Irina Nicolae si Marius Vizer

Irina Nicolae si Marius Vizer / Instagram

Citește și: Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: “Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată”

„Ne-am cunoscut în anul 2004 și din 2005 am rămas împreună. La început, nu am știut cine era expeditorul buchetelor de flori pe care le primeam, abia mai târziu am descoperit misterul, însă până la relație a fost cale lungă. Sunt multe de povestit și poate într-o zi voi așterne pe hârtie povestea noastră, însă cel mai important este că am început relația atunci când amândoi eram doi oameni liberi, eu nu mai eram în relația cu Florin, iar el era de multă vreme un om liber.

Am fost sinceră și, atunci când am știut că nu mă mai regăsesc în relația cu Florin, am ieșit din ea discutând, nu fugind! Când o relație se termină, nu este vina celor din afara ei, ci a celor care o trăiesc, și asta a fost și în cazul nostru, nu ne mai regăseam, nu am fost nici primii și, cu siguranță, nici ultimii care au decis să meargă pe drumuri separate.”, a spus ea.

Citește și: Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"

Irina Nicolae

Irina Nicolae, apariție inedită pe rețelele sociale / Instagram



Întrebată de cum s-a schimbat relația lor după zece ani de căsnicie, ea a explicat că sunt la fel de îndrăgostiți

Am fost sinceră și, atunci când am știut că nu mă mai regăsesc în relația cu Florin, am ieșit din ea discutând, nu fugind! Când o relație se termină, nu este vina celor din afara ei, ci a celor care o trăiesc, și asta a fost și în cazul nostru, nu ne mai regăseam, nu am fost nici primii și, cu siguranță, nici ultimii care au decis să meargă pe drumuri separate”, a mai spus artista, care a precizat, de asemenea, că familia lor este completă de la venirea pe lume a fiicei lor, Scarlett. 

Irina Nicolae nu a fost invitată la concertul aniversar A.S.I.A

Anul trecut, Irina Nicolae, mutată de ani buni în Budapesta alături de soțul ei, Marius Vizer, și de fiica ei de cinci ani, nu a fost invitată la concertul aniversar A.S.I.A., ceea ce a dezamăgit-o profund, după cum preciza ea atunci. 

"Adi Ordean (cel care a avut ideea înființării trupei A.S.I.A.) nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. El a fost ca tatăl meu. Omul acesta m-a văzut la un festival și m-a invitat să cânt în Schimbul 3. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară, îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei este vorba despre munca mea de o viață.

Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții. Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit această reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată. N-are legătură că am familie, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract, este dezamăgitor. Am avut un șoc, nu știu cum să cataloghez, decât dezamăgire. Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana", a declarat Irina Nicolae pentru playtech.ro.

Citește și: Cum arată și ce face astăzi Anemona de la ASIA. A divorțat la două zile după ce s-a căsătorit, are un copil și a lăsat muzica în urmă

Galerie foto

Top citite
01 irina nicolae
De ce a fost dezamăgită Irina Nicolae pentru că nu a fost invitată la reuniunea trupei ASIA: "Sunt parte din perioada de aur"
02 trupa ASIA
Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"
03 trupa ASIA
Reacția Soranei de la A.S.I.A., după ce Irina Nicolae s-a supărat că nu a fost invitată la reuniune: "Nu există această variantă"
04 trupa asia
Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: "Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată"
05 irina nicolae
Irina de la ASIA, elegantă și delicată într-o rochie de culoarea lavandei. Bruneta, admirată de colegele de breaslă: "Ești superbă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
IRINA NICOLAE ASIA
Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, în formă și la 43 de ani. Artista s-a fotografiat în colanți

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani, dar se bucură de atenția fanilor pe rețelele sociale, acolo unde este în continuare activă. Chiar dacă și-a schimbat viața complet, aceasta reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este cea mai recentă imagine publicată pe internet.

irina nicolae
Irina Nicolae, siluetă desăvârșită la 43 de ani. Fosta membră a trupei A.S.I.A s-a pozat în colanți, după ora de sport

A făcut parte din una dintre cele mai îndrăgite formații de la începutul anilor 2000, A.S.I.A., dar a renunțat la cariera muzicală pentru a-și întemeia o familie și a se muta în Budapesta. În 2015 s-a căsătorit, iar în 2018 a devenit mamă. Este vorba de Irina Nicolae, cea care și-a schimbat total viața. Deși a ieșit din lumina reflectoarelor, aceasta are în continuare mare grijă la felul în care arată și are apariții publice impecabile.

irina nicolae
Irina Nicolae, încă o apariție de bun-gust. Fosta membră a trupei ASIA a împlinit 43 de ani, dar nimeni nu i-ar da vârsta din buletin

Timpul pare că trece diferit pentru Irina Nicolae. Fosta componentă a trupei A.S.I.A. tocmai a împlinit 43 de ani, dar nimeni nu i-ar da vârsta din buletin. Irina duce o viață de prințesă în Budapesta, acolo unde locuiește alături de bărbatul pe care-l iubește de aproape 20 de ani, Marius Vizer.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”