Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - GOT 2 LUV U

Știri

alina sorescu

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani și a sărbătorit, după mult timp, fără soț: "Timpul petrecut cu fetițele mele e cel mai prețios"

După despărțirea Alinei Sorescu de designerul Alexandru Ciucu, viața artistei a intrat pe un alt făgaș. Aceasta se concentrează pe creșterea celor două fetițe și pe cariera muzicală. La capitolul noutăți după separare se numără și modul în care și-a petrecut Alina ziua de naștere. În 14 iulie, solista a împlinit 36 de ani și, pentru prima dată după mult timp, a sărbătorit fără soț.

nicola

Cum se înțelege Nicola cu fostul ei soț, Mihai Alexandru, la 15 ani de la divorț: "Nu ne scoatem ochii". Au împreună doi copii mari

Nicola și compozitorul Mihai Alexandru au fost căsătoriți 15 ani și tot atât a trecut de la divorțul lor din 2007. Despărțirea a fost îndelung mediatizată, mai ales că la acel moment nu s-a încheiat numai legătura lor sentimentală, ci și cea profesională, întrucât multe dintre reușitele lor pe acest plan sunt legate de colaborarea dintre ei.

loredana-elena-header

Loredana Groza, imagini rare alături de fiica ei, care a împlinit 24 de ani. Imaginile au făcut furori: ”Așa mamă, așa fiică!”

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra a împlinit 24 de ani, iar mama ei a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale.

Antonia

Nu degeaba face sport! Antonia și-a etalat abdomenul de fier într-o ținută minusculă, iar fanii au reacționat: ”Zeiță!”

Antonia petrece ore în șir în sala de sport, unde se antrenează pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, iar eforturile ei se văd, fără doar și poate, atunci când îmbracă ținute care mai de care mai inedite.

Mama Shakirei

Ce a răspuns mama Shakirei atunci când a fost întrebată dacă și-ar dori ca fiica ei și Pique să-și reia relația

Chiar dacă au trecut săptămâni bune de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au despărțit, în presa internațională continuă să iasă la iveală detalii despre separarea lor. Mai mult de atât, de curând, mama artistei, Nidia Ripoll, a răspuns la o întrebare care stătea pe buzele multor persoane.

alexandra stan

Alexandra Stan și ținuta făcută total din denim, care a lăsat la vedere multă piele. Îndrăzneață, blonda a pozat în ipostaze incendiare

Alexandra Stan are o vară plină! Solista a fost prezentă în weekend la Constanța, unde a urcat pe scenă la Neversea. Pentru această ocazie, a ales o ținută cu totul specială, complet din denim, care a lăsat la vedere multă piele.

dorian popa

Câți bani a scos Dorian Popa din închirierea în regim hotelier a garsonierei lui din București. Prețul pe o noapte e unul piperat

Dorian Popa vrea să facă bani din orice. Face zeci de mii de euro din activitatea lui în online, colaborările muzicale îi merg, la fel și afacerile în domeniul construcțiilor și imobiliarelor. De ceva vreme, însă, a decis să scoată la închiriere, în regim hotelier, și garsoniera lui din București.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!