Bucuresti | 102,8FM ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Știri

selena, britney

Selena Gomez, „fără cuvinte” după gestul public făcut de Britney Spears: „Sunt mai mult decât norocoasă să te cunosc”

Britney Spears i-a mulțumit Selenei Gomez pentru faptul că i-a fost alături într-unul dintre cele mai speciale momente din viața ei, nunta cu Sam. Britney și Selena s-au lăudat reciproc pe Instagram, într-un schimb emoționant de replici.

Lady Gaga, dezvăluri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Am crezut că nu voi mai putea să urc pe scenă!”

Lady Gaga a mărturisit că a crezut că nu va mai putea să urce pe scenă din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta.

Jennifer Lopez shows off her wedding to fans on On The JLO

Doamna Affleck. După nunta surpriză, Jennifer Lopez s-a lăsat fotografiată în pat și le-a prezentat fanilor verigheta

La o zi după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck, într-o ceremonie târzie în Vegas, Jennifer Lopez a confirmat vestea pe Instagram cu o fotografie inedită. 

Shakira

Cum speră Shakira să câștige bătălia pe custodia copiilor cu Gerard Pique. Abia acum s-a aflat ce decizie drastică a luat artista

Au trecut aproape două luni de zile de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au separat, însă despărțirea dintre ei nu este deloc ușoară, întrucât aceștia nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor.

loredana groza

Loredana Groza, într-o ținută nonconformistă, la bordul unei limuzine. Imaginile i-au impresionat pe fani: ”Nu trăiești degeaba!”

Loredana Groza își merită titulatura de „divă”, asta pentru că artista duce o viață de lux. Recent, cântăreața în vârstă de 52 de ani a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care apare într-o limuzină, îmbrăcată într-o ținută sclipitoare. 

Alexandra Stan și Daniel Bobovnikov/ Foto: Instagram

Alexandra Stan, surprinsă cu un bărbat misterios. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Alexandra Stan este din nou cu zâmbetul pe buze. După încă o relație eșuată, artista a fost surprinsă în brațele unui bărbat misterios. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre, bucurându-se de timpul petrecut împreună la festivalul Neversea. 

hailey si justin bieber in apa

Hailey Bieber și-a expus corpul fit într-un costum de baie alb. Tânăra și soțul ei, Justin Bieber, bălăceală într-un loc fără pretenții

Lacul Coeur d'Alene din nordul statului Idaho a fost destinația aleasă de Hailey și Justin Bieber pentru o scurtă vacanță de relaxare. După problemele de sănătate din ultimele luni, tinerii s-au deconectat de la rutină și s-au bucurat unul de celălalt. Dacă până acum mergeau în vacanțe exclusiviste în colțuri îndepărtate ale lumii, de data aceasta au ales un loc mai fără pretenții.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!