Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER RICKY MARTIN - VENTE PA CA

Știri

alexia eram si mario fresh (2)

Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus totul la detectorul de minciuni: „Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șapte ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a început de la o vârstă foarte fragedă, însă au reușit să treacă cu bine peste toate momentele dificile și au demonstrat că iubirea dintre ei este mult mai puternică. 

andreea balan

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult”

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis, Victor Cornea, iar sportivul recunoaște că este reciproc. Cei doi se întâlnesc deja de câteva luni, iar tenismenul a declarat că nu este deranjat de diferența de vârstă care există între ei. 

lavinia pîrva in costum de baie

Lavinia Pîrva a pozat ca o divă, în costum de baie, în ipostaze incendiare. Bruneta focoasă, ca desprinsă din Sports Illustrated

Lavinia Pîrva adoră să pozeze în costum de baie, dacă am fi să ne luăm după imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. Îi plac vacanțele "la cald", așa că nu le ratează atunci când se ivește ocazia.

delia la untold (1)

Delia, doborâtă de temperaturile caniculare și ținuta din latex purtată pe scenă. "Nebuno, te-ai copt", s-a dojenit de una singură

Delia a făcut super show la Untold, unde a cântat pe scena principală, pentru un stadion plin cu oameni. A fost un munte de energie, dar outfitul ales și temperaturile de peste 30 de grade n-au ajutat-o deloc.

World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals

CRBL, implicat într-un accident rutier în judeţul Hunedoara. A depăşit neregulamentar cu motocicleta o coloană de maşini

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă şi a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar artistul a fost dus de urgenţă la spital.

The Kinks/ Profimedia

Fostul claviaturist al trupei The Kinks, John Gosling, a murit la vârsta de 75 de ani

Trupa The Kinks i-a adus un omagiu fostului lor coleg de trupă, John Gosling, după ce acesta a murit la vârsta de 75 de ani, scrie The Guardian.

Celine Dion

Sora lui Celine Dion, despre starea de sănătate deloc bună a solistei: "Nu găsim niciun medicament care să funcționeze"

Deși fanii lui Celine Dion își doresc să primească vești bune despre ea și să o vadă cât mai curând pe scenă, din nefericire, starea de sănătate a starului canadian nu este deloc ameliorată.

Ultimele știri

Bed Chic! Doja Cat Wears Just A Thong And Bed Sheet For Shopping Spree With New Boyfriend Guram Gvasalia In New York - 5 May 2024

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!