Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN WILL SMITH - 1997 - MEN IN BLACK

Știri

Madonna/ Profimedia

Madonna, mai sănătoasă ca oricând. Artista a ieșit la o plimbare cu bicicleta, la două luni după a fost internată la terapie intensivă

Starea de sănătate a Madonnei este din ce în ce mai bună, la două luni după ce a fost la un pas de moarte. Celebra artistă a fost surprinsă zilele trecute la o plimbare cu bicicleta pe străzile din New York, fiind într-o stare fizică excelentă. 

loredana groza (2)

Loredana Groza, în aceeași ținută purtată și acum 37 de ani, pe scena Festivalului Mamaia: "Nici n-am umblat la pense"

Loredana Groza a bifat un moment important în cariera ei, dar și în viața personală. Artista a fost pe scena Festivalului de la Mamaia, la 37 de ani de la momentul în care a câștigat trofeul competiției muzicale. Pe atunci avea doar 16 ani și era o adolescentă care-și căuta calea. Și în 1986, și astăzi, în 2023, a îmbrăcat aceeași ținută în culori pastelate, care i-a venit perfect și pe corpul de puștoaică, dar și acum, la vârsta de 53 de ani.

razvan gorcinski (4)

Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"

Vestea că Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la trupa Proconsul, a murit, după o infecție generalizată în organism, a dat peste cap industria muzicală. Apropiații, dar și fanii îl plâng pe muzicianul care s-a stins prea devreme, la doar 43 de ani. 

Răzvan Gorcinski,

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit. O apropiată a dezvăluit cu ce probleme se confrunta artistul

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață, anunțul trist fiind făcut chiar de foștii săi colegi de trupă.

Puya / Foto: captură video

Cum a motivat Puya momentul când și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul susținut în Costinești: „Cineva a făcut o greșeală”

În urmă cu două săptămâni, un videoclip în care Puya are o altercație cu personalul de pază în timpul unui concert din Costinești a devenit viral pe TikTok, iar acum, artistul a făcut primele declarații după incidentul în care și-a pierdut cumpătul pe scenă și a oprit concertul. Cântărețul a explicat ce a stârnit nemulțumirea sa și cum a gestionat această situație neașteptată.

Jwan Yosef și Ricky Martin

Ricky Martin și soțul lui au divorțat rapid, la nici două luni de când artistul a depus actele: "A fost mai ușor decât credeam"

Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește divorțul și împărțirea bunurilor, la aproape două luni de când solistul a depus actele. Cei doi mai au nevoie doar de semnătura unui judecător pentru a fi declarați singuri din punct de vedere legal.

Iris Van Herpen : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2019/2020

Cum se simte Celine Dion, diagnosticată cu o tulburare neurologică rară. Sora artistei: „Nu putem să facem nimic să-i alinăm durerea!”

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!