Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN PHARRELL WILLIAMS - 2014 - HAPPY

Știri

Dua Lipa și Romain Gavras/ Profimedia

Dua Lipa și-a luat iubitul în vârstă de 42 de ani la cină cu părinții ei. Toți patru au fost surprinși la un restaurant din Ibiza

Dua Lipa și iubitul ei cu 14 ani mai în vârstă au trecut la nivelul următor. Cântăreața în vârstă de 28 de ani pare că este extrem de sigură pe relația ei, astfel că l-a prezentat deja părinților pe bărbatul care a cucerit-o în totalitate. 

Lora

Lora știe cum să-și ia rămas bun de la vară. Cântăreața, fabuloasă într-o fustă scurtă și într-un corset cu un decolteu amețitor

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Lora știe cum să-și surprindă prietenii virtuali, iar dovadă este cea mai recentă imagine postată pe rețelele sociale.

Michael Jackson / Profimedia

Michael Jackson a închis un întreg supermarket pentru a putea merge la cumpărături ca o persoană normală: „A fost visul meu”

Michael Jackson a fost cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, însă popularitatea pe care o avea l-a oprit de multe ori să fie o persoană normală. Cântărețul nu putea trece neobservat, iar fanii nu ratau nicio ocazie pentru a cere un autograf sau o fotografie cu Regele Muzicii Pop. 

Rita Ora

Rita Ora, în salopetă total transparentă și haină din blană, la peste 25 de grade. Exercițiu de echilibru în cei mai înalți pantofi

Pentru prima dată la Festivalul de Film de la Veneția, Rita Ora s-a asigurat că are parte de o intrare care va fi ținută minte. Încă de pe ambarcațiunea care a adus-o în Veneția, cântăreața a făcut show pentru fotografi, iar când s-a dat jos de pe barcă i s-a văzut ți ținuta în toată splendoarea.

madalina ghenea (9)

Mădălina Ghenea, expertă în seducție și senzualitate. A făcut parada modei în lenjerie și a cucerit dintr-o privire

Mădălina Ghenea a stârnit din nou rumoare pe rețelele sociale cu cea mai nouă campanie publicitară a cărei protagonistă este. Românca originară din Slatina a fost pozată și filmată în ipostaze care mai de care provocatoare, în mai multe piese de lenjerie intimă.

ludmila balan

Mama lui Dan Bălan are o garderobă de puștoaică și la 65 de ani. "Tanti Ludmila", în pantaloni super scurți de blugi și vestă asortată

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, este dovada vie că vârsta poate reprezenta doar un număr. Cea poreclită "tanti Ludmila" are o siluetă de puștoaică și o garderobă așișderea.

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration

Cum ar fi arătat Michael Jackson în zilele noastre. Imaginile create de inteligența artificială au devenit virale

Moartea prematură a lui Michael Jackson a fost o veste cumplită pentru toți fanii artistului. În urmă cu 14 ani, cântărețul a murit din cauza unei intoxicații cu propofol, iar anul acesta, pe 29 august, ar fi împlinit 65 de ani. Deși nimeni nu l-a văzut îmbătrânind, cu ajutorul inteligenței artificiale, fanii au avut ocazia să vadă cum ar fi arătat regretatul artist dacă mai trăia și în zilele noastre. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!