Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM FELIX JAEHN - CALL IT LOVE

Mădălina Ghenea, într-o rochie mini din piele, generos decoltată. Românca și-a arătat picioarele perfecte într-un selfie în oglindă

madalina ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, considerată de mulți una dintre cele mai frumoase românce, trăiește de ani buni în Italia, acolo unde cariera ei în lumea modei și a filmului a luat avânt. Aceasta este deschisă cu fanii și îi ține la curent cu toate capitolele din viața ei, iar la capitolul look-uri și senzualitate excelează.

Șatena originară din Slatina a făcut un adevărat tur de forță la Săptămâna Modei de la Milano, iar munca ei o aduce de multe ori în preajma hainelor și accesoriilor scumpe, așa că nu este de mirare că poate proba și purta orice își dorește. Una dintre ținutele cu care a făcut furori pe Instagram este o rochie din piele, foarte scurtă, mulată și frumos decoltată pe silueta perfectă a Mădălinei, iar fermoarul imens de pe mijlocul piesei vestimentare a fost un accesoriu care a scos-o din zona eleganței clasice.

Citește și: Mădălina Ghenea, languroasă în fața fotografilor din Veneția. A îmbrăcat o rochie roșie și decoltată, care a făcut-o să arate ca o divă

madalina ghenea

Mădălina Ghenea, într-o rochie mini din piele. / Foto: Instagram

Mândră de cum arată, Ghenea și-a făcut un selfie în oglindă, iar picioarele lungi și tonifiate au fost în prim-plan. În jurul modelului a fost o mare de haine, semn că a probat mai multe ținute până să o aleagă pe cea perfectă.

Ce mănâncă Mădălina Ghenea pentru a-și menține silueta

Conștientă că arată foarte bine, Mădălina le-a împărtășit fanilor câteva dintre trucurile alimentare care o ajută să se mențină în formă. Românca originară din Slatina are un regim de la care nu se abate: nu mănâncă deloc pui și nimic care conține făină, sare sau zahăr. Nu bea alcool decât la ocazii speciale și nici cafea sau lapte. Rămâne fidelă apei și mâncărurilor gătite și nu se atinge de țigări. De două-trei ori pe lună își permite să bea un pahar cu alcool sau să mănânce un pic de carne, după cum ea însăși a mărturisit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu admiratorii ei.

Citește și: Mădălina Ghenea, pozată în costum de baie de fiica ei de 5 ani, la sfârșit de vară. Cele două au petrecut o vacanță lungă ca fetele

Galerie foto

 

Foto: Profimedia, Instagram

Top citite
01 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
02 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
03 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
04 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
05 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Dua Lipa
Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model

După ce a apărut pe scena BRIT Awards 2024, unde și-a adjudecat și un trofeu, Dua Lipa a schimbat hainele de gală cu o rochie roșie, foarte scurtă, tip corset. Și-a luat iubitul, pe actorul Callum Turner, și s-a distrat la o petrecere.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort