Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SOFIA REYES - COBARDE

Mădălina Ghenea, languroasă în fața fotografilor din Veneția. A îmbrăcat o rochie roșie și decoltată, care a făcut-o să arate ca o divă

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, spectaculoasă la gala amfAR din Veneția. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea este o obișnuită a galelor de film din Europa. Actriță și model, șatena a bifat o a doua apariție la Veneția, anul acesta, la evenimentele din cadrul celei de-a 79-a ediții a Festivalului de Film. După ce zilele trecute a primit un premiu din partea unei publicații și a îmbrăcat o rochie neagră din dantelă, acum s-a asortat cu covorul roșu și cu tematica evenimentului amfAR, îmbrăcând o rochie cu siluetă sirenă, decoltată și cu spatele gol.

Citește și: Mădălina Ghenea, pozată în costum de baie de fiica ei de 5 ani, la sfârșit de vară. Cele două au petrecut o vacanță lungă ca fetele

Mădălina Ghenea

Mădălina, senzuală și elegantă la Veneția. / Foto: Profimedia

Mădălina este senzualitatea în persoană, așa că într-o rochie roșie ca focul a arătat incredibil de bine. A pozat cu încredere în fața fotoreporterilor care au fost cuceriți de mișcările ei subtile, dar languroase. Șatena originară din Slatina s-a lăsat surprinsă din toate unghiurile, etalându-și silueta, dar și formele voluptoase. A profitat și de croiul rochiei, mulată în partea de sus și evazată în cea de jos, cu spatele gol și decoltată în zona bustului. Nu au lipsit diamantele, o coafură simplă și machiajul ei obișnuit, cu accente pe buze și ochi.

Românca s-a distrat și la petrecerea care strânge fonduri pentru cercetarea HIV-SIDA. A făcut și câteva poze la eveniment alături de prietenii ei din industria media și din film, dar a surprins într-un clip și scena pe care Ellie Goulding a susținut un recital.

Citește și: Mădălina Ghenea, întinsă senzual pe stânci, îmbrăcată într-un corset auriu. Și-a făcut fanii să suspine: “Regina lumii”

Galerie foto

Foto: Profimedia, Instagram

 

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
02 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
03 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
04 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
05 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, "Deep Fear", după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

Mădălina Ghenea
E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor
Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”