Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE (NEW PW)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o serie de poze în care apare în rochie de mireasă. Modelul originar din Slatina i-a lăsat puțin pe admiratori "să fiarbă", dar i-a lămurit rapid.

Românca originară din Slatina și-a creat o viață frumoasă în Italia, acolo unde trăiește de ani buni alături de mamă, dar și de fiica ei de 7 ani, Charlotte. Munca de model și actriță o poartă prin toate colțurile lumii, dar acum, a fost protagonista unei ședințe foto cu totul aparte, aproape de casa ei.

madalina ghenea (2)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă / Foto: Instagram

Citește și: Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”

Mădălina nu a avut până acum ocazia să îmbrace rochia albă de mireasă și să ajungă la altar, deși a fost cerută în căsătorie și a primit și inele de logodnă, cel mai recent de la Philipp Plein, în 2016, cu care a trăit o iubire fulgerătoare care a ținut nici două luni.

madalina ghenea (1)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă / Foto: Instagram

"Am spus da", a scris Mădălina în dreptul unui selfie în care apare în rochie albă de mireasă, cu voal pe cap, în Veneția. După alte câteva imagini, șatena a și lămurit lucrurile: "Muncii", a completat ea, semn că nu are nicio nuntă plănuită în viitorul apropiat, ci doar o "căsătorie" durabilă cu joburile ei. Rochia lungă cu trenă, într-un alb ivoire satinat, i-a venit superb și Ghenea pare că s-a simțit în largul ei, căci "a jucat" bine ipostaza de mireasă și a avut un zâmbet larg pe față.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-o cadă plină cu apă și sclipici. "Îmbrăcată" în diamante, românca e de-a dreptul ravisantă

 

Galerie foto

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
02 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
03 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
04 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
05 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, "Deep Fear", după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”
Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
DIGI SPORT Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
DIGI FM Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...
Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...