Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN MASKED WOLF - ASTRONAUT IN THE OCEAN

Mădălina Ghenea, pozată în costum de baie de fiica ei de 5 ani, la sfârșit de vară. Cele două au petrecut o vacanță lungă ca fetele

madalina ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Înainte de a participa la Festivalul de Film de la Veneția, Mădălina Ghenea s-a bucurat de o vacanță lungă alături de fiica ei de cinci ani Charlotte. Actrița a răsfățat-o pe copilă cum a știut mai bine, iar fetița, la rândul ei, a făcut pe fotograful pentru vedeta care îi este mamă.

Mare parte din luna august, Mădălina și Charlotte s-au distrat ca fetele, cum au știut ele mai bine. S-au răsfățat, s-au jucat, au stat la plajă și au vizitat locuri superbe. Modelul originar din Slatina trăiește la Milano alături de copila de cinci ani, iar mama sa o ajută cu creșterea ei, mai ales atunci când este plecată de acasă cu diverse proiecte.

Citește și: Mădălina Ghenea, întinsă senzual pe stânci, îmbrăcată într-un corset auriu. Și-a făcut fanii să suspine: “Regina lumii”

În ultima zi de vară, Mădălina a postat câteva imagini în costum de baie, surprinse chiar de Charlotte. Șatena s-a lăsat pozată într-un costum de baie roz pudră, din două piese, care i-a evidențiat formele voluptoase și bronzul ciocolatiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mădălina Ghenea, în cea mai îndrăzneață rochie, formată exclusiv din curele: „Fiecare centimetru din tine este perfect”

"Fotograf: Charlotte - 5 ani și 5 luni. Mi-a zis că și lunile sunt importante, dar aș spune că acum chiar și secundele sunt. 24/7 împreună doar tu și cu mine în acest august. La revedere, vară! Mi s-a spus că postez prea mult din viața profesională și nimic din cea personală. Mai personal de atât nu poate fi", a scris Mădălina în dreptul instantaneelor surprinse de fiica sa, ce au fost imediat lăudate de prieteni și de fani. 

"Cu siguranță are ochi bun și talent!"; "Bravo, Charlotte"; "Fotograf profesionist în devenire", au scris prietenii lui Ghenea. Aceștia nu au uitat nici de complimentele la adresa senzualei șatene: "Cât ești de frumoasă!"; "OMG, o regină frumoasă"; "Sexy girl"; "Mereu superbă".

Galerie foto

Foto: Instagram, Profimedia

Top citite
01 Anitta
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
02 lili sandu
"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie
03 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
04 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
05 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

A stat doar o săptămână în Maldive, dar s-a încărcat cu energie pentru tot anul. Sore a gustat din plin din frumusețea și activitățile insulei exotice unde a fost alături de fiică, de iubit, dar și de o prietenă apropiată. Solista a petrecut toate zilele, de dimineață până seara, în costum de baie.

corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Printre palmieri și vegetație luxuriantă, "sărutată" de soare, cu picioarele goale pe nisipul fin - așa se simte cel mai bine Corina Bud. Solista de 44 de ani o ține numai în vacanțe departe de țară.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort