Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE INNA - UP

Horia Brenciu, poză de revistă alături de toată familia. Soția și cei patru copii, cea mai mare comoară a artistului

horia brenciu
Horia Brenciu e mereu un munte de energie. / Foto: Facebook

Horia Brenciu, unul dintre cei mai plini de energie și apreciați artiști de la noi, se poate lăuda nu numai cu faptul că umple Sala Palatului la toate spectacolele lui, dar, mai ales, cu o familie de revistă. Cântărețul de 50 de ani este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu, alături de care și-a construit o familie superbă.

Horia Brenciu este mereu cu zâmbetul pe buze, un munte de energie și un artist complet. Pe scenă se simte ca peștele în apă, dar acasă, alături de soție și copii, este mediul care a ajuns să-i fie cel mai drag. Zilele trecute, acesta a împărtășit cu admiratorii de pe Facebook o imagine rară cu toată familia. "Florile mele dragi. Iubesc la nebunie poza asta", a scris Horia în dreptul instantaneului care-l arată fericit, alături de soție, cele trei fete și băiatul cel mic. 

Citește și: Cum arată tatăl Andrei și cât de mult seamănă artista cu el. Imaginile făcute publice i-au cucerit pe fani: ”O familie frumoasă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zeci de mii de like-uri s-au adunat în dreptul postării în care cei cinci sunt zâmbitori și îmbrăcați elegant. Nici comentariile frumoase nu au lipsit. Horia apare alături de partenera lui, de fetele cele mari pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, de Mina, fiica lor, și de Toma, băiețelul pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

"În poza asta se regăsește toată averea dumneavoastră pe Pământul ăsta, familia, cel mai de preț lucru, cea mai mare bogăție! Sănătate multă"; "Sunteți o familie minunată și vă doresc multă sănătate și tot binele din lume"; "Ai și de ce să iubești poza și oamenii minunați din ea"; "Familia este comoara sufletului"; "Sunteți minunați"; "Ai și de ce s-o iubești, sunteți minunați împreună" - au fost câteva dintre mesajele care i-au ajuns la suflet lui Horia.

Citește și: Michael Buble, declarații controversate: ”Dacă nu mi-aș fi întemeiat o familie, aș fi fost un artist și mare mare!”

Horia Brenciu, tată de patru, deși doar fiica cea mică îi este copil biologic

horia brenciu familie

Horia Brenciu e cel mai fericit alături de familia completă. / Foto: Facebook

Fetele cele mari, pe care artistul le iubește ca pe ochii din cap și pe care le consideră sânge din sângele lui, nu sunt fiicele sale biologice, însă atât ele, cât și Toma, sunt tratate la fel ca Mina, singurul copil pe care-l au împreună Alice și Horia.

"Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani (fetele cele mari ale soției n.r). Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (..) În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina", dezvăluia Horia Brenciu, în urmă cu ceva vreme, despre cele trei fete ale sale.

În ceea ce-l privește pe Toma, lucrurile au stat diferit, după cum tot artistul a povestit: "Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare".

Citește și: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat. Pictorul a rupt tăcerea: ”Este un capitol încheiat, ne ocupăm amândoi de copii!”

Galerie foto

Foto: Facebook

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
03 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
04 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
05 Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

elena gheorghe
Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

A fost un weekend plin în familia Elenei Gheorghe, căci fratele ei, Costin, s-a însurat cu aleasa lui, Maria, femeia lângă care a regăsit iubirea după divorțul de mama fiicei lui. Solista și sora ei, Ana, alături de soții lor, au fost nașii tânărului cuplu. Vedeta a strălucit în trei ținute care au pus-o în evidență: două rochii lungi și roșii și una roz, scurtă, ca a unei păpuși Barbie.

Rihanna la premiile Oscar/ Profimedia
Rihanna și A$AP Rocky au făcut publice primele imagini cu ambii lor băieței. Cum arată și ce nume i-au pus mezinului

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil într-o manieră similară primului. Cei doi artiști au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite, în care apar pentru prima dată toți patru. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”