Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Michael Buble, declarații controversate: ”Dacă nu mi-aș fi întemeiat o familie, aș fi fost un artist și mare mare!”

Michael Buble
Michael Buble / Getty Images

Michael Buble, artistul în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații controversate la câteva săptămâni de când soția sa, Luisana Lopilato, a adus pe lume cel de-al patrulea copil al lor.

A vândut mai bine de 75 de milioane de albume, a câștigat numeroase premii, inclusiv patru statuete Grammy, însă Michael Buble susține că ar fi avut și mai mult succes dacă nu și-ar fi întemeiat o familie. Mai mult de atât, de curând, el a dezvăluit că nu poate să nu se gândească la acest aspect.

Michael Buble, mesaj emoționant la aniversarea a zece ani de căsnicie cu Luisana Lopilato: ”Ești jumătatea mea mai bună!”

În vârstă de 46 de ani, Michael Buble a decis să-și prioritizeze viața cu Luisana Lopilato, în vârstă 35 de ani și cu cei patru copii ai lor, Noah, în vârstă de nouă ani, Elias, de șase ani, Vida, de patru ani și Cielo, care s-a născut luna trecută.

În cadrul unui interviu pentru The Gaby Roslin Podcast, el a susținut că nu prea poți să îmbini viața de familie cu cariera: ”Nu le poți avea pe amândouă cu succes. Relativ, cred că poți avea succes, dar cineva va avea de suferit.”, a spus el, continuând: ”E amuzant, dacă vei vorbi cu managerul meu, care e un bărbat gay foarte frumos, îți va spune că s-a ocupat de artiști celebri, însă îți va spune și asta: ”Dacă Buble nu s-ar fi căsătorit și nu ar fi avut acei copii, cu siguranță ar fi fost un artist mai de succes.”, a spus el.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Michael Buble, dezvăluiri după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer: ”Acum apreciez lucrurile mărunte!”

Totodată, artistul a mărturisit că ia deciziile în plan profesional în funcție de familie, însă uneori suferă din cauza aceasta: ”Îți spun sincer, mă doare, uneori, dar nu pot să nu mă gândesc la asta.”

Fiul lui Michael Bublé, diagnosticat cu cancer la trei ani

Fiul lui Michael Bublé a fost diagnosticat cu cancer la trei ani, în 2016. A reușit să se vindece un an mai târziu, timp în care părinții i-au au renunțat la cariere pentru a-i fi aproape zi și noapte. 

"El este supereroul nostru", a declarat artistul care a adăugat că, atunci când va crește, Noah nu dorește să devină cântăreț sau actor, ci vrea să "înoate cu rechinii".

Am fost mereu foarte vocali referitor la importanţa familiei şi a dragostei faţă de copiii noştri. Luisana şi eu ne vom dedica timpul şi toată atenţia acum pentru a-l ajuta pe Noah să se facă bine”, se mai arată în declaraţia publicată. ”În aceste momente complicate, nu vă cerem decât să vă rugaţi pentru noi şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un lung drum de parcurs şi sperăm că, prin ajutorul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume, să câştigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu”, spunea artistul la scurt timp după ce primise diagnosticul teribil.

Luisana Lopilato și Michael Bublé s-au căsătorit în 2011 și au doi băieți și două fetițe, cea mai mică fiind născută luna trecută. 

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
02 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
03 Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”
04 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
05 Michael Buble
Michael Buble, despre diagnosticul de cancer al fiului său, care avea 3 ani atunci: "Mi-a zguduit lumea. Mi-a zdruncinat realitatea"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andra
Andra, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra Măruță este considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Soția lui Cătălin Măruță are o carieră în industria muzicală care a depășit 30 de ani, fiind prezentă pe scenă de când era doar un copil. Deși se poate mândri cu o viață la care mulți doar visează, artista în vârstă de de 37 de ani a recunoscut că a întâmpinat greutăți în cariera sa de-a lungul timpului. 

madonna (16)
Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”

Mult așteptatul turneu susținut de Madonna, intitulat „Celebration”, a debutat sâmbătă cu un concert în Londra. Fanii s-au putut bucura de hiturile lansate de cântăreață în cei peste 40 de ani de când se află în industria muzicală. 

corina bud
Ce a făcut Corina Bud de când a dispărut din showbiz. Artista a rupt tăcerea: „Am avut alte priorități”

Corina Bud, considerată una dintre cele mai excentrice cântărețe de la noi din țară, a dispărut în lumina reflectoarelor, iar acum a dezvăluit ce a făcut în toată această perioadă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei:
Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun