Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SMILEY - CULOAREA TA

Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose
Feli Donose a rupt tăcerea despre viața de familie / Instagram

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

Conform declarațiilor artistei, motivul pentru care s-a despărțit de Cătălin a fost acela că nu s-au mai potrivit. Acum, Feli este mamă singură și se împarte între viața profesională și cea personală, însă nu este ușor pentru niciuna din ele. De curând, Feli a vorbit despre momentele dificile cu care s-a confruntat de la divorț și mărturisește că mama ei speră că cei doi se vor împăca. 

Citește și: Feli Donose, adevărul din spatele fotografiilor perfecte de pe Instagram:”E o provocare să ții o familie adunată!“

„Ziua în care am anunțat divorțul de tatăl fetiței a fost cea mai grea pentru mine. Îmi era frică de părinții noștri, mă gândeam să nu îi rănim, ei nu înțeleg că s-au schimbat vremurile și la un moment dat trebuie să te rupi. Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc. Am început să mă gândesc la mine și am zis că dacă am făcut acest pas a fost să fie Nora Luna bine. În momentul în care am postat mesajul cu despărțirea am bufnit în plâns”, a declarat Feli Donose pe Instagram.

Tot pe rețelele de socializare, Feli a dezvăluit că s-a confruntat cu o serie de experiențe emoționale care au făcut-o să conștientizeze traume nevindecate, din propria sa copilărie.

„Am avut o săptămână foarte încărcată emoțional. Am primit atâtea teste de la Nora Luna și să știți ca le-am picat aproape pe toate. Ne-am certat mult săptămâna asta. A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare. După atâtea zile de iad emoțional pentru amândouă, să zicem, mi-am dat seama că Feli copilă a fost rănită, furioasă, frustrată, s-a simțit neauzită, neînțeleasă și… am confundat rolurile. Într-adevăr copiii sunt cei mai mari învățători pentru părinti. Ne-am simțit singure și neauzite în aceeași casă. Groaznic. Ce îmi reamintește MEREU Nora Luna e că iubirea ia toate durerile. 

Citește și: Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Suntem în perioada în care ea crește și își poartă personalitatea în lume fix așa cum simte, și eu trebuie să învăț să pun limite cu blândețe și RABDARE. Aici e hop-ul mare care trebuie trecut acum în relația noastră. Fac postarea asta pentru toate mamele care se simt vinovate când văd în social media relații părinte-copil impecabile. Ele nu există în realitate. Există iubire și eforturi. Respect și adunat de puteri să faci tot ce poți ca să crești un copil BINE sub toate formele lui BINE. Îmi iubesc copilul cum nu cunosc o formă de iubire mai pură. Și copilul meu mă iubește și mă iartă. Si când mă iartă și îmi dă îmbrățișări, și Feli mică dar și MAMA se simt văzute și înțelese.

Nu întâmplător asta e primul weekend în care, după multă vreme, sunt acasă. O sa stau lipită de ea. Să o simt, să o iubesc, să o aud, să o VÂD! Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul. Îi cer iertare ei când, poate, nu mai înțelege cine sunt. Ce știu sigur e că o să fiu aici mereu cu brațele deschise și PROMIT să fiu o elevă mai ascultătoare când îmi va da iar lecții să mă crească frumos, sănătos și cu iubire. Ea, copila mea. Sensul. Ghidul. Viata.”, a scris Feli pe Instagram.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
02 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
03 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

După ce au apărut zvonuri cu privire la faptul că în viața lui Alexandru Ciucu ar exista o altă femeie, în ciuda faptului că acesta se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, creatorul de modă a oferit o reacție. Și artista a vorbit despre această situație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”