Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT cu LIZA si IONUT DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări. 

Conform declarațiilor făcute de Bon Jovi, relația lor a avut succes datorită „admirației” pe care și-o portă reciproc, dar și a faptului că au avut „norocul să crească împreună”. Chiar și în ciuda programului încărcat și a vieții în lumina reflectoarelor, cântărețul în vârstă de 62 de ani a reușit să găsească un echilibru pentru a menține o relație sănătoasă cu partenera sa. 

„Acestea sunt toate clișeele minunate ale celebrității. Nu trebuie să minți niciodată că ai fost un sfânt, dar trebuie să nu fii atât de prost încât să uiți de viața de acasă”, a mărturisit Bon Jovi. 

Citește și: Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Cu toate că a recunoscut că a avut „aventuri” în trecut, artistul a subliniat faptul că întotdeauna a fost dedicat soției și copiilor lor. El a vorbit într-un alt interviu despre regretul aventurilor sale din trecut și despre sacrificiile pe care le-a făcut din cauza carierei sale. Cu toate acestea, artistul a subliniat că întotdeauna și-a manifestat angajamentul față de familia sa.

„Fac parte din una dintre cele mai mari trupe rock din lume de mai bine de 25 de ani și nu sunt un sfânt și nici nu am fost un sfânt. Nu este ca și cum Dorothea a venit la jumătatea filmului și nu a știut pe cine a luat”, a mai spus cântărețul. 

Jon Bon Jovi, despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown

Jon Bon Jovi a vorbit pentru prima dată despre logodna fiului său, Jake, în vârstă de 21 de ani, cu actrița Millie Bobby Brown (20 ani), într-un interviu cu Andy Cohen. Legendarul rockstar a apărut la emisiunea Radio Andy, unde a fost întrebat dacă „își face griji” că fiul său se grăbește să se căsătorească cu starul din „Stranger Things”.

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi/ Profimedia

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi/ Profimedia

„Nu știu dacă vârsta contează”, a declarat Bon Jovi. „Dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună, cred că acesta ar fi sfatul meu, într-adevăr, să crească împreună este înțelept.”

Citește și: Millie Bobby Brown, viitoarea noră a lui Jon Bon Jovi, imagini unice alături de fiul artistului. „Sunteți adorabili”

Artistul este căsătorit cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley. Au spus da în secret, la Graceland Wedding Chapel din Las Vegas, în 1989. Cuplul împarte alți trei copii: Stephanie (29 de ani), Jesse (28 de ani) și Romeo (19 ani).

Bon Jovi a mai dezvăluit că trei din cei patru copii ai săi sunt în prezent logodiți: „Cred că toți copiii mei au găsit oameni cu care simt că pot evolua împreună și ne plac toți”.

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt
Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

Jon Bon Jovi confirmă că fiica sa, Stephanie Bongiovi, se căsătorește, după ce la începutul acestui an a făcut aluzie la o posibilă nuntă, vorbind despre un cântec de pe viitorul său album.

Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”