lidia-buble-razvan-simion

Lidia Buble și Răzvan se pregătesc de căsătorie: "Va fi mai întâi botezul și apoi nunta"

Lidia Buble şi Răzvan Simion au dus relaţia lor la un alt nivel. Cei doi vorbesc tot mai des despre căsătorie, iar acest eveniment pare tot mai aproape.

Răzvan a vorbit deschis despre relaţia de dragoste pe care o are cu Lidia Buble. "Lidia mi-a dat liniștea de care aveam nevoie. O iubesc pentru că mi-a adus echilibrul în viață. Chiar dacă pare copilăroasă, este surprinzător de matură și extraordinat de optimistă. O iubesc pentru că are doi ochi frumoși care îmi zâmbesc din interior în fiecare dimineață și o iubesc pentru că mă lasă să fiu eu însumi." – a declarat Răzvan Simion, în exclusivitate, pentru Unica.

Lidia Buble, obligată să plece de pe scenă! Cu ce au aruncat în ea spectatorii din Mizil

Lidia Buble încă glumeşte pe seama lui Răzvan. Ea a spus pentru sursa citată că iubitul ei trebuie mai întâi s-o ceară de soţie, abia apoi să se gândească la nuntă. ''El trebuie să vină să mă ceară de soție înainte, de la mama și de la tata și… apoi vedem''.

Lidia Buble este adeptă a religiei penticostale, iar persoanele care doresc să se alăture noii credințe, conform tradiției, trebuie să se boteze. Aşa că Răzvan trebuie să se boteze din nou. ''La noi va fi mai întâi botezul și abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiți la botezul copilului, va fi botezul meu și apoi nunta", a mai adăugat Răzvan. (foto Facebook Lidia Buble)

MAI CITEŞTE: Lidia Buble a dezvăluit pentru ce bărbat l-ar lăsa pe actualul iubit, Răzvan

Comentarii