lidia-buble-ganditoare

Reacţia Lidiei Buble după incidentul de la Mizil când a fost nevoită să plece de pe scenă

După două zile de tăcere, Lidia Buble a vorbit despre incidentul de la Mizil, care a obligat-o să plece de pe scenă. Lidia şi dansatoarele ei au oprit concertul după ce un spectator a aruncat în ele cu mai multe obiecte.

În timpul concertului, un spectator a aruncat cu fructe în Lidia. Ea i-a solicitat acestuia să nu mai arunce, altfel, opreşte concertul. Exact acest lucru s-a întâmplat. Lidia Buble a plecat de pe scenă şi nu a mai revenit. A fost escortată de poliţişti la ieşirea din locul unde se ţinea evenimentul. Lidia Buble a oferit un punct de vedere printr-o postare pe Facebook.

"Un specimen ce, deşi avea aspect de om, părea scăpat din junglă a hotărât, duminică seară la Mizil, să strice bucuria celor veniţi acolo pentru un spectacol. Ca alţi cântăreţi, în diverse alte ocazii, am părăsit scena pentru că nimeni nu-mi garanta siguranţa mea sau a echipei mele. Ştiu că nu poţi alege calitatea umană a celor ce participă la astfel de evenimente şi că e nedrept ca cei mai mulţi să sufere de pe urma golăniei unora dar am să mă protejez de câte ori organizatorii sunt depăşiţi sau neinteresaţi. Încă aştept scuze din partea celor ce au lăsat că situaţia să degenereze aşa cum scuzele mele se îndreaptă către cei care nu au avut parte de o seară specială", a scris Lidia Buble.

MAI CITEŞTE: Lidia Buble, obligată să plece de pe scenă! Cu ce au aruncat în ea spectatorii din Mizil

Comentarii