lidia-buble-visatoare

Lidia Buble, obligată să plece de pe scenă! Cu ce au aruncat în ea spectatorii din Mizil

Lidia Buble a trecut prim momente penibile, la concertul care a avut loc pe 22 octombrie, la Mizil. Lidia a cântat câteva piese după care a părăsit scena, cu ajutorul forţelor de ordine. Lidia Buble a fost invitată să cânte la Festivalul vinului – Serbările Toamnei la Mizil.

Potrivit martorilor, în timpul concertului, un spectator a aruncat cu fructe în Lidia. Ea i-a solicitat acestuia să nu mai arunce, altfel, opreşte concertul. Exact acest lucru s-a întâmplat. Lidia Buble a plecat de pe scenă şi nu a mai revenit. A fost escortată de poliţişti la ieşirea din locul unde se ţinea evenimentul. 

Surse din managementul artistei au declarat pentru ProFM.ro că Lidia Buble a hotărât să termine recitalul mult mai devreme, după ce mai multe obiecte au lovit-o pe una dintre dansatoare. Mai mult, Lidia a fost dezamăgită şi de organizatori care nu au intervenit pentru a nu se ajunge la această situaţie. Chiar dacă mai avea câteva piese programate, Lidia Buble a decis să nu mai revină pe scenă la Festivalul Vinului - Serbările Toamnei la Mizil.  

MAI CITEŞTE: Lidia Buble a dezvăluit pentru ce bărbat l-ar lăsa pe actualul iubit, Răzvan

Comentarii