lidia-buble-sarut

Lidia Buble a dezvăluit pentru ce bărbat l-ar lăsa pe actualul iubit, Răzvan

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, dar îi stă gândul la alt bărbat. A recunoscut pentru prima dată public că altul este bărbatul vieţii ei, dar că acesta nu o bagă în seamă.

Gândim la fel, simţim la fel, dar nu iubim la fel, ar putea fi versurile adaptate ale celui mai de succes hit al său "Noi simţim la fel". Lidia Buble a vorbit în exclusivitate pentru ProFM.ro despre bărbatul vieţii sale. Trebuie să recunoaştem că visează frumos, mai ales că acel bărbat tocmai s-a despărţit de soţie. Lidia Buble a lansat de curând noul single "Eu voi fi", o piesă de dragoste în care se regăsesc multe doamne şi domnişoare. Aşa că am întrebat-o ce vrea să fie ea? Am aflat lucruri interesante.

Tipul la care visează este un actor celebru, dar şi chitaristul trupei The Hollywood Vampires. A fost la concertul formaţiei de la Bucureşti, dar nu a apucat să-şi facă o fotografie cu el, asta pentru că domnul se lasă greu pozat. Pasiunea Lidiei a mers mai departe de atât. Ea i-a scris pe Facebook şi Instragram mai multe mesaje, dar nu a primit niciun răspuns. "I-am scris pe Facebook, dar nu mi-a răspuns. I-am scris şi pe Instagram şi pe Facebook, nu ştiu dacă le administrează el. Nici măcar nu a văzut mesajele. I-am spus că sunt Lidia, că sunt din România, că sunt cântăreaţă, că-mi place foarte tare de el etc. Eu sunt un om sincer şi ştiu că uneori nu este tocmai bine, dar nu l-aş rata niciodată."

 

Mai mult, de pasiunea ei secretă ştie şi iubitul său, Răzvan. Lidia Buble a spus că a încercat să-l transforme pe Răzvan în bărbatul visurilor ei, adică să semene cu cel pe care-l iubeşte în secret. Despre cine este vorba vezi în video. 

MAI CITEŞTE: Johnny Depp a arătat ca o epapă la petrecerea dată de Lady Gaga

Comentarii