Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GAMUEL SORI - US

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

lino golden (1)
Lino Golden și iubita lui / Foto: Instagram

În luna noiembrie a anului trecut, Lino Golden o cerea în căsătorie pe iubita lui, Delia. Cei doi au făcut astăzi marele pas și s-au cununat civil. Delia a purtat o rochie albă, decoltată, cu umerii lăsați, în timp ce traperul a ales o ținută complet neagră.

Lino și proaspăta lui soție au început să se afișeze împreună din vara lui 2022. Cântărețul a spus destul de devreme că ea este femeia vieții lui. Cei doi și-au și cumpărat o casă împreună.

lino golden (2)

Lino Golden și Delia s-au căsătorit civil. / Foto: Instagram

„Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine. Sută la sută o să se întâmple multe chestii de viitor în acest cuplu”, spunea Lino Golden, la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

lino golden (1)

Lino Golden și Delia s-au căsătorit civil. / Foto: Instagram

"Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viața mea. Te iubesc mai mult decât orice și din ce în ce mai mult în fiecare zi. Din prima zi în care te-am cunoscut am știut că ești special și știu că și tu ai simțit la fel, pentru că, după prima întâlnire. mi-ai spus: “tu ești o persoană de păstrat în suflet”, iar acum, după 16 luni petrecute împreună, ai luat decizia de a mă cere de soție. Ești sufletul meu pereche, iubirea mea, prietenul meu cel mai bun, familia mea, partenerul meu pentru totdeauna", a scris Delia, pe Instagram, după ce a fost cerută în căsătorie.

Citește și: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie chiar la petrecerea de ziua lui. Sunt împreună de un an și câteva luni

Citește și: Lino Golden a vorbit, în premieră la PROFM, despre noua operație făcută

Citește și: Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: "Nu știu dacă vârsta contează"

Galerie foto

Top citite
01 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
02 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
03 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
04 Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia
Usher s-a căsătorit în mare secret, după spectacolul de la Super Bowl. Ceremonia a avut loc în Las Vegas
05 Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Raluka
Raluka, declarații neașteptate despre căsătorie: „Suntem foarte bine așa cum suntem!” Iubitul ei este mai mare decât ea cu 20 de ani

lidia buble
Lidia Buble, despre relația cu afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie”

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă decât ea. Pe artistă nu o deranjează diferența dintre ei, ba din contro, susține că este pregătită de măritat. Recent, cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre relația cu actualul său iubit. 

Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Adele s-a căsătorit în mare secret cu agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de doi ani. Artista britanică ar fi confirmat public vestea, la un spectacol de comedie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”