Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

Știri

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscut sub numele Babs, a stârnit un val de speculații în mediul online, iar Bianca, dansatoarea artistului, a fost recent ținta unor acuzații conform cărora ar fi fost responsabilă pentru sfârșitul relației dintre cântăreț și fosta sa iubită. Însă, Bianca a venit rapid cu o reacție fermă pentru a clarifica situația.

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Printre palmieri și vegetație luxuriantă, "sărutată" de soare, cu picioarele goale pe nisipul fin - așa se simte cel mai bine Corina Bud. Solista de 44 de ani o ține numai în vacanțe departe de țară.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Thalia, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, a deschis gala Latin American Music Awards cu piesa „Te Va a Doler”, un remix inclus pe noul album - „A Mucha Honra”, lansat vineri și a făcut furori pe tot parcursul ei, schimbând cinci ținute.

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Camila Cabello a făcut tot posibilul pentru a trece neobservată pe străzile din Los Angeles. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Ultimele știri

cher

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Adele at Lakers Nuggets Game 4

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Delia

Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Britney Spears/  Profimedia

Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

antonia (2)

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!