Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE NICK SCHILDER - SHATERPROOF

Știri

Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram

Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

stire garsoniera

Open Party în Garsoniera PROFM!

Ediție Specială cu Fere

Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City

Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

dan bittman

Dan Bittman nu se sfiește să meargă cu transportul în comun. Cum reacționează fanii când îl văd în autobuz sau în tren: „Unii se uită”

Dan Bittman, cunoscutul artist al trupei „Holograf”, demonstrează că nu se lasă purtat de valul celebrității când vine vorba de deplasările sale, atât prin București, cât și prin țară, optând adesea pentru transportul în comun.

Adele

Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a fost protagonista unui moment stânjenitor, despre care a vorbit acum, explicând ce s-a întâmplat. De asemenea, ea a răspuns și acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele.

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Britney Spears

Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!