Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRAIDA - NTM

Știri

mike-diamondz-lanseaza-astazi-cel-mai-recent-single-al-sau-ciocolata-asculta-prima-lui-piesa-in-limba

Mike Diamondz lanseaza astazi cel mai recent single al sau: 'Ciocolata'. Asa suna prima lui piesa in limba romana!

'Ciocolata' este primul single in limba romana a lui Mike si este o piesa dulce, usor jucausa care se remarca fata de ritmurile de club specifice ultimilor ani.

vunk-lanseaza-videoclipul-piesei-ldquo-fiecare-rdquo-vezi-cum-canta-pe-o-scena-suspendata-video

VUNK lanseaza videoclipul piesei “FIECARE”! Vezi cum canta pe o scena suspendata! VIDEO

Trupa VUNK lanseaza azi videoclipul oficial al piesei “Fiecare”, piesa inclusa pe noul album “Nu scapa nimeni (fara emotii)” ce poate fi gasit la toate magazinele de specialitate din tara! 

baietii-de-la-blue-s-au-oferit-sa-ii-cante-lui-george-vintila-la-nunta 5

Baietii de la Blue s-au oferit sa ii cante lui George Vintila la nunta! Vezi imagini de la vizita in studioul ProFM! VIDEO

DJ-ul ProFM, George Vintila a avut o dimineata mai speciala, cu studioul plin de invitati. Cei 4 baieti de la trupa Blue au fost alaturi de el la ProFM.

cele-mai-frumoasa-cantarete-din-anglia-au-un-nou-clip-vezi-cum-arata-girls-aloud-in-beautiful-cause-you

Cele mai frumoase cantarete din Anglia au un nou clip! Vezi cum arata Girls Aloud in 'Beautiful 'Cause You Love Me'! VIDEO

Cele 5 fete superbe din trupa Girls Aloud au lansat un nou videoclip pentru single-ul "Beautiful 'Cause You Love Me" in care isi afiseaza latura romantica.

piesa-noua-mad-heart-satellite-dish-asculta-noul-single-si-vezi-primele-imagini-de-la-filmarea-videoclipului 4

Piesa noua Mad Heart - Satellite Dish! Asculta noul single si vezi primele imagini de la filmarea videoclipului!

Pana vom vedea clipul noului single Mad Heart avem ocazia sa aruncam un ochi pe la filmari si sa realizam ca vom avea parte de un videoclip interesant. Iar piesa suna foarte bine.

connect-r-lanseaza-noul-sau-videoclip-vezi-de-ce-e-pe-patul-de-spital-si-ce-se-intampla-in-love-is-the 6

Connect-R lanseaza videoclipul pentru noul sau hit! Vezi de ce e pe patul de spital si ce se intampla in 'Love is the way'! VIDEO

Connect-R lanseaza cel mai nou video al sau, pentru deja super hitul - Love is the Way. Are o poveste pe care merita sa o urmaresti pana la capat.

rihanna-a-aratat-tuturor-ce-inseamna-distractie-vara-uite-pozele-din-vacanta-ei-care-au-incantat-toti 4

Rihanna a aratat tuturor ce inseamna distractie vara! Uite pozele din vacanta ei care au incantat toti fanii! Galerie FOTO

Chiar daca la noi e aproape iarna pentru Rihanna, cea care a copilarit pe insula Barbados pare momentul ideal pentru a arata cum s-a distrat si s-a bronzat vara asta.

Ultimele știri

Jon Bon Jovi/ Profimedia

Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!