Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

[VIDEO] Vezi cine danseaza "sus pe bar" cu Puya in noul sezon din "Iubire si onoare"!

video-vezi-cine-danseaza-sus-pe-bar-cu-puya-in-noul-sezon-din-iubire-si-onoare

In primul episod al telenovelei Carmen (Adela Popescu) pune la cale o surpriza pentru iubitul ei, Amir, o petrecere la piscina unde celebrul cantaret Puya va intretine atmosfera pe ritmuri de hip hop.

Nu doar Amir trece prin schimbari radicale. Sora acestuia Noor (Cristina Ciobanasu) a devenit o adolescenta de 16 ani foarte atragatoare, duce o viata de europeanca si locuieste impreuna cu Vivi (Irina Antonie) si comandantul Matei Stiuca (Dan Condurache): " Noor este acum o tanara de 16 ani care acum a trecut de la copilarie la adolescenta. In acest nou sezon joc un personaj care este mai mare decat varsta mea reala dar am reusit sa inteleg repede transformarile prin care trece Noor. M-au ajutat enorm regizorii dar si schimbarea de look pe care am suferit-o in Turcia. Noua mea infatisare mi-a dat incredere si m-a ajutat sa intru cat mai bine in rolul personajului meu, o tanara pe care Vivi o invatat-o se se aranjeze, sa se machieze, care merge la cumparaturi. E drept ca insa mai poarta-n suflet umbrele trecutului, inca ii este frica de Oxana, nu a uitat ce i s-a intamplat in urma cu cativa ani", povesteste Cristina Ciobanasu.

Si in Emiratul Luminii lucrurile se schimba cu repeziciune. Hussein nu mai stie nimic de Rania (Dana Dembinski) si nu l-a mai vazut demult pe Amir (Radu Valcan). Viata tuturor este data peste cap de aparitia Zahirei, o araboaica care le va schimba destinele si care vine din trecutul lor. Actrita Stela Popescu se alatura si ea echipei de la "Iubire si onoare" in acest rol si intra in pielea unui personaj care va revolutiona stilul de viata al femeilor din Emirat. Pe parcursul celui de-al doilea sezon prezenta ei va scoate la iveala secrete adanc ascunse in trecut.

Samira/Oxana (Diana Dumitrescu) apare cu o noua infatisare, este la fel de dura si isi adauga obiective noi. Ramane o femeie de afaceri dura care, dupa ce alianta cu Aziz se destrama, isi cauta noi parteneri de afaceri. "Povesea continua plina de suspans, minciuni, iubiri ascunse, adevaruri ce ies la suprafata...dar oare in final vor invinge iubirea si onoarea?", spune Diana Dumitrescu.

Din 24 ianuarie, de luni pana joi, de la 20:30, telespectatorii se vor reintalni ACASA cu telenovela lor preferata, "Iubire si onoare", intr-un nou sezon fascinant si plin de surprize, in care relatiile intre personaje se schimba pentru ca zonele de influenta se schimba, in care apar relatii neasteptate intre personaje dar si aliante imprevizibile.

Intra pe www.acasatv.ro ca sa vezi cine danseaza cu Puya sus pe bar!

Top citite
01 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
02 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
03 puya
Câte imobile deține Puya în Capitală și în afara orașului. Cântărețul este pasionat de construcții: „Nu mai găsești așa ceva”
04 puya
Cum a reacționat Puya când un fan i-a dat 1 leu pentru o dedicație: "Mă confunzi cu lăutarii. Ai greșit concertul"
05 Puya / Foto: captură video
Cum a motivat Puya momentul când și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul susținut în Costinești: „Cineva a făcut o greșeală”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
puya
Puya, enervat la culme în timpul unui concert. Ce l-a făcut să întrerupă show-ul: "Nu putem să facem toată seara ce vrei tu"

Puya s-a enervat chiar în timpul unui concert susținut în Costinești și nu a ezitat să-l întrerupă pentru a-și spune of-ul. Rapperul nu a fost deranjat de vreun gest al fanilor, ba din contră.

Puya
Puya, reacție după ce fanii au aruncat cu tricouri și pantofi pe scenă, la un concert: „Fanii sunt pe primul loc!”

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a rupt tăcerea despre situația controversată de la Bârlad, unde a susținut un concert de curând, iar fanii au aruncat cu pantofii pe scenă.

puya
Puya, despre reacția avută când o fată a urcat pe scenă în timpul concertului lui: "Te sui pe scenă ca să ce?"

În urmă cu câteva zile, un gest făcut de Puya în timpul unui concert a devenit viral pe rețelele sociale. Atunci, o tânără a urcat neinvitată pe scenă, dar rapperul nu a intrat în jocul ei, ci a făcut un semn să se oprească muzica și i-a arătat-o fetei pe soția lui, Melinda, care se afla în public.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși