Bucuresti | 102,8FM JONAS BROTHERS - X

[VIDEO] O super inventie - FITNESS PE VINIL!

video-o-super-inventie-fitness-pe-vinil

Theodore Watson a realizat un proiect inedit cu ocazia inauguratii Festivalului Muzical Rotterdam Electronic, Vinyl Workout. Ideea lui Theodore a fost una simpla, o proiectie a unui vinil pe podea care reactioneaza la felul in care mergi sau alergi pe suprafata lui.

Daca mergi incet vinilul se invarte la fel de incet, daca alergi tempoul creste, daca mergi invers poti derula! Interesant nu?

Watson a declarat ca viitoarea versiune Vinyl Workout va avea si posibilitatea de a face scratch-uri.

Ne gandim ca proiectul are mult potential, poate pe viitor fiecare sala de fitness va fi dotata cu asa ceva si astfel poti alerga, la propriu, pe muzica ta preferata.

Top citite
01 delia
Cum arată tânăra care seamănă izbitor cu Delia și a făcut-o și pe artistă să se uite de două ori la pozele cu ea: "Am zis că-s eu"
02 carmenbrumamain
Carmen Bruma, irezistibilă la 44 de ani. Vedeta a făcut furori într-un costum de baie decupat
03
Nicole Scherzinger și iubitul ei, cuplul perfect. Zici că sunt Miss și Mister Fitness
04 Loredana Groza
Loredana Groza, din nou în centrul atenției. Cât de bine arată cântăreața în vârstă de 50 de ani în colanți
05 ANTONIA1
Antonia, trup sculptat la sală. Cum arată vedeta în costum de fitness
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paris Fashion Week: Rihanna arrive at the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show
Rihanna a slăbit enorm după despărțirea de iubitul miliardar. Cum a fost surprinsă la plajă

Probabil ai observat și tu că atunci când suntem implicați într-o relație, aspectul fizic îl mai neglijăm uneori. Asta pentru că nu mai "suntem disponibili pe piață", avem un partener și nu prea ne face griji de genul aceasta.

karlie-kloss-model-NY-header
VIRAL | Ce făcea acest supermodel în timpul "Ciclonului-Bombă" din SUA

Supermodelul american Karlie Kloss şi-a srprins fanii de pe Instragram în timpul ciclonului care a îngheţat o bună parte din America.

19122167_1963899700302694_8518025384787181568_n
Ooo, da! Britney Spears arată mai bine ca în tinerețe și se laudă cu asta pe Instagram (VIDEO)

Nu au fost puține momentele în care am crezut că Britney Spears poate nu mai este ce a fost sau nu va mai reveni la formele care au consacrat-o, însă cântăreața ne-a cam dat tuturor peste nas.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”