Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER MARIO FRESH - OFF40 - SI CE DACA

Rihanna a slăbit enorm după despărțirea de iubitul miliardar. Cum a fost surprinsă la plajă

Paris Fashion Week: Rihanna arrive at the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show
Paris Fashion Week: Rihanna arrive at the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show Pictured: Rihanna Ref: SPL5005638 220618 NON-EXCLUSIVE Picture by: UDSA/Splash / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights, No France Rights, No Poland Rights

După despărțiri majoritatea trec prin schimbări comportamentale, dar mai ales fizice. Adică, trebuie să reintri pe piață, iar pentru acest lucru faci multe modificări. Te duci la sală, îți schimbi garderoba, reîncepi să ieși cu prietenii pe care i-ai mai abandonat în favoarea fostului partener. Trebuie să arăți foarte bine dacă ești în căutarea unui nou partener. Știi cam despre ce vorbim.

Rihanna s-a despărțit de curând de miliardarul saudit, Hassan Jameel. S-au certat rău la mijlocul lunii iulie în Los Cabo, Mexic. Recent, Rihanna a spus într-un interviu pentru Vogue că se reapucă de sală pentru că s-a cam săturat ca toată lumea să-i spună că e "pufoasă". 

Rezultatele deja se văd, Rihanna a slăbit foarte mult. Ea a fost cu câțiva prieteni în vacanță, iar fotografiile o arată pe Rihanna cu multe kilograme în minus. 

Rihanna aproape că a ajuns la silueta de la începuturile carierei în muzică. Artista se distrează alături de prietenii ei și nu simte nevoia unei noi relații. Chiar dacă a slăbit, Rihanna se teme de un lucru pe care l-a dezvăluit în interviul pentru Vogue. "Sunt pe cale să mă întorc în sala de gimnastică, dar sper că nu-mi pierd fundul, șoldurile sau coapsele. Voi pierde câteva kilograme, dar sper să nu-mi pierd formele." 

MAI CITEȘTE: Rihanna a relansat un trend al anilor '90. Şi în România a prins foarte tare

Top citite
01 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
04 Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, la sală în pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare. I-a uimit pe fani: "Nu iese niciodată din personaj"
05 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Cinci ani au trecut de când Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, însă acum, ajunsă la 45 de ani, în viața ei nu există niciun bărbat. Ea recunoaște că își dorește un partener, dar nu îl caută cu ardoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală