Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JAMES ARTHUR - REWRITE THE STARS

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei. Artistul a pierdut zeci de milioane de lire sterline

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei
Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei/ Profimedia

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei, mai ales că artistul a ales să ia o pauză de un an din industria muzicală. Acesta a pierdut anul trecut zeci de milioane de lire sterline. 

Artistul, în vârstă de 30 de ani, a încasat peste 70 de milioane de lire sterline din concertele care s-au încheiat în martie 2020, însă cifrele din ultimul an arată că producătorul de hit-uri a strâns doar 591 de lire sterline din muzică. Acum, Ed Sheeran a renunțat total la turnee, iar singurii bani sunt aceia care vin din ultimul album lansat. Acesta s-a decis să ia o pauză de un an de la industria muzicală pentru a petrece timp cu fiica sa, Lyra și soția lui. 

Ultimul turneu al lui Ed Sheeran, numit Ed's Divide, a avut 260 de spectacole în aproape doi ani și jumătate, respectiv 2017-2019. Artistul a obținut cele mai multe încasări din toate timpurile, câștigând peste 556 de milioane de lire sterline, vânzând 8,5 milioane de bilete, pe șase continente. După nașterea micuței sale, acesta s-a ocupat exclusiv de albumul său Equals, care a ajuns imediat în topuri. 

O sursă a declarat pentru The Sun că Ed Sheeran a câștigat atât de mulți bani, încă acesta primește 192.000 de lire sterline pe zi. 

Citește și: Ed Sheeran, cel mai vizualizat artist de pe TikTok. Clipurile sale au adunat peste 80 milioane de aprecieri

„A câștigat din turneele sale din ultimii trei ani peste 250 de milioane de lire sterline. Dar acum, chiar dacă a lujat o pauză, el trăiește foarte bine. Luarea unei pauze de la muzică în 2019 și munca la albumul Equals sunt motivele pentru care fluxul de numerar din cont a scăzut. Ed va pleca din nou în turneu anul viitor, având în vedere că au trecut trei ani de la ultimul. Este probabil că va câștiga și mai mulți bani ca înainte”, a declarat sursa. 

Turneul va începe în aprilie 2022 și va fi cel de-al patrulea turneu mondial al artistului, iar din cauza cererii mari, el a adăugat o serie de date suplimentare în prima etapă a turneului, respectiv Europa. Artistul va concerta mai întâi în Marea Britanie, iar din iulie va continua în restul Europei. Acesta va încheia etapa europeană cu trei nopți consecutive în Germania.

Ed Sheeran a devenit tată în august 2020

În august 2020, Ed Sheeran a devenit tată pentru prima dată, după ce soția lui, Cherry Seaborn, a adus-o pe lume pe micuța Lyra Antarctica. Viața lui Ed s-a schimbat radical de la acel moment: „Mă face să vreau să mă trezesc foarte devreme pentru a avea mai mult timp pe parcursul zilei. Viața mea este mai plină și reușesc să extrag mai mult din fiecare zi”, a mai adăugat artistul despre care se știe că-și dorește o familie numeroasă.

Citește și: Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui. Artistul a pus cariera pe locul doi: „Mi se pare dificil să fiu plecat”

Lui Ed Sheeran îi este teamă că faima sa o va afecta pe Lyra, că va avea un impact asupra traiului ei de zi cu zi, dar și asupra relațiilor pe care le va lega. „Cred că voi avea destule dicuții dificile cu ea despre cum oamenii se vor purta cu ea. Îi va fi greu să-și dea seama care îi sunt prietenii adevărați când va fi adolescentă. Eu știu care îmi sunt prietenii foarte apropiați și după 10 ani de carieră. Sper ca și ea să-și dea seama, dar vom vedea”, a mărturisit Ed.

Galerie foto

Top citite
01 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
04 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
05 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate iniţial pentru următoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat să "ia o pauză şi să-şi întrerupă rezidenţa" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amânate, dar datele nu au fost încă anunţate.

Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”

Taylor Swift a câștigat în acest an premiul pentru cel mai bun album la premiile Grammy, însă reacția prietenului său Ed Sheeran nu a fost una la care se așteptau fanii. Artistul nu părea să se bucure de realizarea artistei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul lucru pe care l-ar schimba Veronica
O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul lucru pe care l-ar schimba Veronica

O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul lucru pe care l-ar schimba Veronica

FILM NOW Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?
Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj
Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj