Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui. Artistul a pus cariera pe locul doi: „Mi se pare dificil să fiu plecat”

Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui
Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui. Profimedia

Ed Sheeran a dezvăluit că îi este foarte greu să stea departe de fiica lui în vârstă de 15 luni. Artistul și-a pus cariera pe locul doi și se axează pe viața de familie. 

Ed Sheeran își ia rolul de tată foarte în serios și a ales să pună cariera pe locul doi. Cântărețul, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut miercuri în timpul unei emisiuni că îi este greu să fie departe de Lyra și de soția sa, Cherry Seaborn, chiar dacă doar pentru câteva zile.

„Îmi place foarte mult să fiu tată. Am început cariera ca fiind hobby-ul meu, apoi într-o zi am fost plătit pentru asta și a devenit slujba mea. Am descoperit că nu am niciun scop în afară de asta. Când mi-am acordat timp liber de la serviciu nu făceam nimic din ce îmi plăcea pentru că iubesc muzica. De fapt, mi se pare foarte dificil, fiind plecat. A existat o conversație despre faptul că aș putea să le iau pe Cherry și pe Lyra aici, însă diferența de fus orar pur și simplu nu este distractivă pentru un copil. Acum are 15 luni, așa că merge, vorbește, în permanență cu puțină pâine în mână”, a declarat Ed Sheeran. 

Citește și: Soția lui Ed Sheeran aproape și-a pierdut inelul de logodnă într-un club. Artistul a povestit totul

Ed a povestit cum Lyra a început să spună „tată” și „mamă”, dar nu crede că are mare legătură cu el și Cherry. „A spus doar tata și mama, cam asta este. Numele vin pentru că acestea sunt primele vocale pe care le pot spune. Acum cinci, șase sute de ani, oamenii considerau că se referă la ei, însă eu nu cred asta”, a mai declarat artistul, potrivit Daily Mail

Ed și Cherry și-au anunțat logodna în ianuarie 2018 și s-au căsătorit mai târziu în acel an. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe nume Lyra în august 2020.

Ed Sheeran crede că celebritatea lui i-ar putea dăuna

Lui Ed Sheeran îi este teamă că faima sa o va afecta pe Lyra, că va avea un impact asupra traiului ei de zi cu zi, dar și asupra relațiilor pe care le va lega. „Cred că voi avea destule dicuții dificile cu ea despre cum oamenii se vor purta cu ea. Îi va fi greu să-și dea seama care îi sunt prietenii adevărați când va fi adolescentă. Eu știu care îmi sunt prietenii foarte apropiați și după 10 ani de carieră. Sper ca și ea să-și dea seama, dar vom vedea”, a mărturisit Ed.

Citește și: Ed Sheeran, declarație emoționantă despre venirea pe lume a fiicei sale: ”Este un miracol!”

În august 2020, Ed Sheeran a devenit tată pentru prima dată, după ce soția lui, Cherry Seaborn, a adus-o pe lume pe micuța Lyra Antarctica. Viața lui Ed s-a schimbat radical de la acel moment: „Mă face să vreau să mă trezesc foarte devreme pentru a avea mai mult timp pe parcursul zilei. Viața mea este mai plină și reușesc să extrag mai mult din fiecare zi”, a mai adăugat artistul despre care se știe că-și dorește o familie numeroasă.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
03 Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”
04 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
05 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”

Connect-R și Misha au pus punct relației lor în urmă cu aproape șase ani. În cartea sa autobiografică intitulată „Din livada cu nuci”, Connect-R a mărturisit că divorțul l-a schimbat profund, transformându-l într-o persoană lipsită de vicii și pregătită să ofere fidelitate într-o relație. Cu toate acestea, fosta sa soție nu a fost dispusă să îi ofere o a doua șansă, deși cei doi continuă să împartă momente frumoase în vacanțe, alături de fiica lor, Maya.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”

Ed Sheeran și-a dorit ca tatăl tău să aibă parte e o experiență de neuitat și, pentru că știa că John este un mare iubitor de artă, artistul în vârstă de 33 de ani a închiriat muzeul Luvru pentru un tur privat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu