Bucuresti | 102,8FM ANDRA - NOS FUIMOS LEJOS

Soția lui Ed Sheeran aproape și-a pierdut inelul de logodnă într-un club. Artistul a povestit totul

Ed Sheeran Visits The SiriusXM Studios In New York City
Ed Sheeran, noiembrie 2021. Getty Images

Ed Sheeran a povestit cum soția lui aproape și-a pierdut inelul de logodnă într-un club de striptease. Artistul a explicat întâmplarea hilară prin care au trecut cei doi. 

În timp ce vorbea cu Charlamagne Tha God,  în emisiunea sa „The God's Honest Truth” de la Comedy Central, cântărețul, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre versurile din spatele piesei sale „Collide”, unde dezvăluie că soția sa aproape și-a pierdut inelul de logodnă. Î

n timpul interviului, Ed Sheeran a fost întrebat ce a vrut să spună prin versurile: „Am făcut dragoste pe cer/ Am dormit prea mult și am ratat aurora boreală/ Ți-ai pierdut verigheta, dar nu m-a deranjat/ Pentru că am un sentiment, iubito, noi vom fi bine."

Celebrul cântăreț a fost deschis și a început să povestească hilara întâmplare, cu toate că știa că acest lucru o va deranja puțin pe soția lui, scrie People.

Citește și: Ed Sheeran, declarație emoționantă despre venirea pe lume a fiicei sale: ”Este un miracol!”

„Acum, asta e o poveste neplăcută. O să deteste că povestesc toate chestiile astea. Nu merg la cluburi de striptease și chestii de genul ăsta. Cred că este un aspect prost pentru mine. Nu vreau să fiu eticheat cu așa ceva. Scriu cântece din suflet despre relațiile pe care le-am avut cu fetele. Nu am nicio problemă cu cineva care face asta, dar pur și simplu nu este ceva ce vreau să fac eu. Dar prietenilor mei le place să meargă. Așa că ne aflam în Toronto și ei au dorit să mergem la un club de striptease. Am fost și cu soția mea, iar atunci ea și-a pierdut inelul de logodnă. Îmi amintesc că a doua zi am adus în discuție lucrul acesta și acum realizez cât de stupid sună: ”Hei băieți, dacă găsiți un inel de logodnă puteți...”. Uterior l-am găsit pe marginea canapelei în hotelul unde am dormit”, a povestit amuzat Ed Sheeran. 

Cum a cerut-o în căsătorie Ed Sheeran pe soția lui

În timpul interviului, Ed Sheeran a vorbit și despre propunerea sa către Seaborn și despre cum a trebuit să o amâne o dată.

Citește și: Ce temeri are Ed Sheeran în legătură cu fiica sa. Celebritatea lui i-ar putea dăuna: "Cred că voi avea multe discuții dificile cu ea"

„De fapt, am cumpărat inelul la aproximativ șase luni după ce am început să ne întâlnim. Aveam de gând să o cer în căsătorie după Festivalul de la Glastonbury din Anglia. Mi-am invitat toată familia și familia ei și am avut inelul... Când am ajuns la petrecerea de după, m-am gândit: "Nu este în regulă. Nu vreau să o fac în fața a 40 de oameni după un concert", așa că am amânat momentul. După Crăciun, am fost în Italia. Mi-am gravat data când aveam de gând să o fac. A venit ziua și am construit o pergolă la capătul grădinii să o fac, să privesc apusul și să bem vin. Apoi s-a pus ploaia și m-am enervat, dar gravasem deja data și trebuia să o fac în ziua aia”, a mai povestit Ed Sheeran. 

Chiar dacă nu i-a ieșit din primele două dăți, artistul a reușit totuși să-și ceară soția în ziua aceea, însă acest lucru s-a întâmplat imediat după ce au luat cina. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2019. 

Galerie foto

Top citite
01 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
02 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
03 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
04 Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”
05 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

Ed Sheeran
Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci în curtea din spatele casei: "Oamenii cred că e ceva foarte ciudat și morbid"

Ed Sheeran își pune cap la cap toate lucrurile lumești. Deși e în floarea vârstei, având doar 32 de ani, artistul britanic se gândește și mai departe. Acesta și-a pregătit locul de veci chiar în curtea din spatele casei sale din Anglia.

EXCLUSIVE: Ed Sheeran Browses NYC Record Store for Vintage Albums Days Before He Is Set To Release His New Project “Autumn Variations”
Ed Sheeran și-a acordat o creștere salarială de 10 milioane de lire sterline

Imperiul lui Ed Sheeran a ajuns la o cifră de afaceri uriașă. Artistul „și-a acordat o creștere salarială anuală de 10 milioane de lire sterline” după ce a obținut 89 de milioane de lire sterline din lansările muzicale și contracte de publicitate începând din 2019, relatează The Mirror. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală