Bucuresti | 102,8FM JAY Z - EMPIRE STATE OF MIND

Unde a disparut steaua lui JOHN LENNON din HOLLYWOOD?

unde-a-disparut-steaua-lui-john-lennon-din-hollywood

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk Of Fame a fost scoasa din asfalt si este foarte posibil sa fi fost furata.

Locul unde a fost amplasata initial steaua in 1988 pe 1750 Vine Street este momentan acoperit cu o punga de plastic, conform Laist.com.

Desi multa lume spune ca steaua ar fi fost furata, exisita si posibilitatea ca aceasta sa fi fost scoasa oficial deoarece se pregateste evenimentul de inaugurare a unei noui stele Beatles pe Walk Of Fame, Ringo Starr.

Fostul coleg de trupa al lui Lennon este unul dintre cele 25 de celebritati ce vor fi onorate pe 8 februarie 2010 cu o stea pe celebra alee din Hollywood.

Oficialii Camerei de Comert din Hollywood responsabili cu intretinerea si protejarea proiectului Walk Of Fame, nu au comentat inca disparitia stelei lui Lennon.

Top citite
01 lidia buble
Lidia Buble, despre neplăcerile din vacanțe. Cum a rămas fără genți de 20.000 de euro și diamante: "N-am reușit să recuperez nimic"
02 Lidia Buble
Lidia Buble și incidentul care s-a repetat în două vacanțe: "Nu că am nervi, bubui de nervi. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși"
03 Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame/ Profimedia
Rapperul american Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame. Cântărețul a fost ucis în urmă cu aproape treizeci de ani
04 ana baniciu
Ana Baniciu a rămas fără cea mai scumpă geantă, după ce i-a fost spartă mașina în timpul unui concert: "Nu au găsit niciun ban"
05 Lana Del Rey/ Profimediat
Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The Waving Beatles
După o îndelungată dispută legală, un video inedit cu trupa The Beatles a fost făcut public în Japonia

Imaginile video surprinse în timpul singurului turneu The Beatles în Japonia, în 1966, au fost făcute publice recent după o îndelungată dispută legală în această ţară, spre bucuria fanilor legendarei trupe rock britanice, informează luni AFP, potrivit Agerpres.

Ringo's Peace & Love Birthday Celebration
Ringo Starr, fost membru The Beatles, lansează un nou EP. Una dintre piese, o colaborare cu Linda Perry

Muzicianul britanic Ringo Starr va lansa vineri cel de-al treilea album scurt din ultimii doi ani, "EP3", care, cu patru piese înregistrate alături de colaboratori precum cântăreaţa americană Linda Perry, va continua seria precedentelor EP-uri "Change The World" (2021) şi "Zoom In" (2021), relatează EFE, potrivit Agerpres.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, pusă la zid de fani după ce a afirmat că ar ieși în oraș cu oameni ai străzii decât cu cei de la Hollywood

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a stârnit controverse pe rețelele sociale, după ce a făcut publice mai multe mesaje inedite. Într-unul dintre ele, însă, artista a mărturisit că ”ar ieși în oraș cu oameni de pe stradă decât cu cei de la Hollywood.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!