Bucuresti | 102,8FM JAMES CARTER - TOMORROW

Trauma din viața lui Dinu Maxer, fostul solist al trupei Axxa. Drama i-a despărțit părinții și l-a urmărit multă vreme

dinu-maxer-axxa
Dinu Maxer a făcut parte dint trupa Axxa. / Foto: captură YouTube

Câți și-l mai amintesc pe Dinu Maxer de pe vremea când făcea parte din trupa Axxa? Dintre cei patru băieți care făceau furori la începutul anilor 2000, doar Dinu mai este și acum în showbiz.

Chiar dacă lumea în care trăiește este strălucitoare și familia pe care și-a format-o alături de Deea îl împlinește total, cântărețul a trecut printr-o traumă în copilărie, o dramă care a destrămat căsnicia părinților și care i-a lăsat urme adânci în suflet.

Citește și: Drama neștiută din viața lui Adele. Tatăl artistei a murit la 57 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare

Pe când era doar un puști, Dinu și-a pierdut fratele mai mare. Acesta a pierit într-un teribil accident, fiind călcat de tramvai.

“Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta (Nicoleta Luciu - n.r.). Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii! Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a povestit Deea, soția lui Dinu Maxer, la un post tv.

Citește și: Ce au în comun Rita Ora și Dua Lipa. Detaliul neștiut de mulţi dintre fanii celor două cântărețe

Deea, femeia care l-a ajutat pe Dinu Maxer să treacă peste supărări

deea-dinu-maxer

Dinu și Deea Maxer sunt împreună din 2008 / Foto: Facebook

După o relație lungă cu Nicoleta Luciu, Dinu a cunoscut-o în 2008 pe Deea, femeia care l-a ajutat să treacă pentru traume și să-și dorească să-și întemeieze o familie. Acum, aceștia sunt părinții a doi copii minunați.

Citește și: Cât câștigă Theo Rose dintr-o postare pe Instagram! Solista nu s-a sfiit să dea tarifele exacte: “O grămadă de bani”

„Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei. Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie. Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec. Medicamentul se numește Deea Maxer", a povestit Dinu.

Top citite
01 Harry Styles
Harry Styles a strâns o avere impresionantă până la 27 de ani. Este cel mai bogat membru One Direction
02 Academy Of Arts And Science Hall Of Fame Induction
Drama lui Chuck Norris. Cum arată soția sa la cinci ani după ce spune că a fost otrăvită
03 matteo-ruby-drama
Muzică nouă | Matteo feat. Ruby - "Drama" (Official Music Video)
04 dragoste
DRAGOSTE și ACCIDENTE. Cea mai dramatica poveste tip RELATIONSHIP GOALS | #DimineataBlana
05 johnny-depp-chitara-header
Johnny Depp ar putea deveni chitarist permanent al trupei unui controversat cântăreţ
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
connect-r-mama-header
Connect-R a vorbit despre drama părinţilor săi! Au pierdut un copil înainte ca el să se nască

Connect-R a lansat alături de Andra melodia "Semne", care este pe primul loc în Trending pe YouTube. În doar patru zile, piesa a depăşit 2 milioane de vizualizări.

gigi-hadid-zayn-malik
Supermodelul Gigi Hadid poartă pe fund numele lui Zayn Malik

Supermodelul Gigi Hadid a dus la un alt nivel povestea de iubire cu Zayn. La o simplă ieşire în New York a ţinut să le arate trecătorilor că Zayn este al ei.

detaliile-socante-din-viata-cele-mai-apreciate-cantarete-din-lume-vezi-ce-traume-a-suferit-adele-in-timpul
Detaliile socante din viata cele mai apreciate cantarete din lume. Vezi ce traume a suferit Adele in timpul copilariei

Adele poate fi considerata una dintre cele mai bune cantarete, melodiile sale facand istorie. Cu toate acestea, artista britanica nu a avut o copilarie linistita

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere