Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Harry Styles a strâns o avere impresionantă până la 27 de ani. Este cel mai bogat membru One Direction

Harry Styles
Harry Styles se bucură de o avere impresionantă la doar 27 de ani. / Foto: Profimedia

Harry Styles e pe cai mari! Fostul membru al trupei One Direction și-a adăugat o sumă impresionantă în cont, în ultimul an, după ce casa lui de discuri și-a dublat valoarea, ajungând la 28 de milioane de lire sterline. În total, la doar 27 de ani, Harry a strâns o avere de aproape 63 de milioane de lire.

Citește și: Harry Styles a pozat în rochie pentru Vogue și a stârnit revolta pe internet: “Aduceți bărbații adevărați înapoi!”

A făcut parte din una dintre cele mai cunoscute trupe de băieți din lume și a știut cum să profite de acest lucru. Popularitatea lui Harry Styles a fost într-o creștere continuă încă de când era adolescent și a prins gustul celebrității. Concertele, contractele de imagine, rolurile în diverse filme și afacerile făcute cu cap îl plasează pe primul loc printre foștii săi colegi de formație. Este urmat în clasamentul averilor de Niall Horan, cu peste 50 de milioane de lire sterline, Louis Tomlinson și Liam Payne, cu 45, respectiv 44 de milioane, și de Zayn Malik, cu 36 de milioane de lire sterline.

Citește și: Dua Lipa, creștere impresionantă a averii. Cât a ajuns să valoreze artista britanică la doar 25 de ani

Conform The Sun, Harry Styles a suferit și pierderi de aproape 2 milioane de lire, din cauza amânării seriei de concerte “Love on Tour”.

Harry Syles a cunoscut celebritatea în trupa One Direction

Talentul și șansa i-au surâs lui Harry Styles în momentul în care a fost selectat să facă parte din trupa One Direction, în 2010. Patru ani mai târziu, cei cinci băieți spulberau toate recordurile cu încasările de peste 220 de milioane de lire sterline, în urma turneului “Where We Are”. În 2016, formația s-a destrămat, după ce fiecare component a dorit să urmeze o caerieră solo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa
Dua Lipa, la un pas să devină miliardară. Strategia care o va face pe artistă cea mai bogată vedetă pop britanică
02 The BRIT Awards 2023 - Show
Harry Styles, cel mai bogat star britanic cu vârsta sub 30 de ani. Cine completează Top 10
03 Taylor Swift
Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor. Averea solistei de 33 de ani a crescut fulminant în acest an
04 Mick Jagger
Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor întreaga lui avere: "Să fim serioși, nu au nevoie de 500 de milioane $ pentru a trăi bine"
05 Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Harry Styles
Fanii lui Harry Styles, impresionați de fizicul lui lucrat, după ce l-au văzut în șort de baie. Artistul s-a răcorit într-un iaz public

A încheiat recent un turneu mondial care a ținut doi ani și a inclus 173 de spectacole, așa că Harry Styles și-a luat un timp pentru el. Recent, a fost pozat de paparazzi în timp ce se răcorea într-un iaz din cartierul londonez Hampstead.

harry styles
Harry Styles, al patrulea cel mai bănos turneu din istorie. 173 de show-uri, milioane de spectatori și donații generoase din partea sa

Turneul mondial al cântăreţului Harry Styles, intitulat "Love on Tour", s-a încheiat printr-un concert susţinut săptămâna trecută în faţa unui public de 100.000 de spectatori la RCF Arena din Italia, punând capăt unei serii de 173 de spectacole ținute în doi ani.

Madonna
Madonna și-a făcut testamentul, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cine va păstra averea artistei

Madonna și-a îngrijorat fanii în ultimele luni, având o sănătate precară. Chiar dacă și-a revenit acum și se pregătește pentru concertele pe care le-a anulat, sperietura a făcut-o pe artistă să ia decizia de a-și scrie testamentul.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani