Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

TikTok devine partener oficial Romanian Music Awards. Evenimentul va fi transmis LIVE, pe ecranele tuturor utilizatorilor TikTok

TikTok devine partener oficial Romanian Music Awards

În premieră în istoria Romanian Music Awards, evenimentul va fi transmis integral LIVE pe TikTok.

Dacă în mod tradițional show-ul este transmis în timp real pe TV (Music Channel), anul acesta organizatorii ating următorul nivel de performanță și în parteneriat cu TikTok, transpun calitatea unui show TV și în online, TikTok devenind prima platformă de entertainment video digital care face o astfel de emisie, dovedind că este un suporter vital al industriei muzicale românești și experiențelor autentice.

Astfel, pe 22 septembrie începând cu ora 19:00, oricine poate participa la show accesând contul @romanianmusicawards pe TikTok. Evenimentul va debuta cu prezentarea ținutelor artiștilor pe Blue Carpet, unde Ana Morodan si Zarug vor afla detalii despre alegerile vestimentare.

"TikTok continuă cu mândrie să fie susținătorul industriei muzicale românești în cel mai important moment de premiere a artiștilor locali din această toamnă, după ce a făcut echipă cu unele dintre cele mai mari festivaluri în vara lui 2022. Credem că această colaborare cu Romanian Music Awards, va fi un succes și suntem nerăbdători să vedem toți artiștii și creatorii de conținut LIVE pe TikTok, cât și să încurajăm creativitatea fanilor care vor urmări evenimentul de acasă." spune Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

În plus, publicul din online va putea intra în spatele scenei alături de creatorii TikTok, Theo Zeciu și Cesima, care vor transmite live imagini cu artiștii galei în timp ce aceștia se pregătesc pentru show. Fanii trebuie doar să fie cu ochii pe ceas și să intre pe contul @theozeciu, între 18:30 și 19:00. De asemenea, oricine va dori să participe virtual, nu trebuie decât să folosească hashtag-ul oficial: #RMA.

Parteneriatul cu TikTok a părut cea mai naturală mișcare în contextul în care obiectivul lor este același cu al nostru: să inspire creativitate și să aducă bucurie publicului. Mai mult, TikTok s-a dovedit a fi un mare susținător al muzicii și o revenire a Romanian Music Awards nu putea să se întâmple decât într-o formă actualizată, fresh, care înțelege și promovează noua direcție pe care industria o adoptă de câțiva ani.”, menționează Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Pe scena Romanian Music Awards vor urca artiști prezenți atât în toate top-urile muzicale cât și cu sute de mii de urmăritori pe conturile de TikTok. Până atunci, fanii își pot vota preferații pe romanianmusicawards.com și pot asculta playlistul dedicat RMA din TikTok Sounds.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea

Parteneri media: MUSIC CHANNEL, UTV, BALKANIKA TV, DIGI FM, PRO FM, DIGI24

Despre TikTok

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

https://www.tiktok.com/ro/

Despre Romanian Music Awards

Romanian Music Awards este un eveniment muzical cu traditie, care are loc în România, începând cu anul 2002. Gala de premiere își propune să aducă susținere și recunoaștere artiștilor din industria muzicală a României, cu o tradiție a XIV ediții desfășurate în diferite orașe din țară.

https://romanianmusicawards.com/

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
03 Kris Kross Amsterdam, SERA, Conor Maynard - Stay (Never Leave) (1)
Kris Kross Amsterdam vine cu Stay (Never Leave), piesa lansată alături de Sera și C
04 theo rose si madalina ghenea (1)
Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"
05 antonia
Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022
Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani

Hailey Bieber se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a încerca trendul de pe TikTok, acel filtru de îmbătrânire, la scurt timp după ce Kylie Jenner și-a uimit fanii cu rezultatele ei.

DSC05537
PROFM NON-STOP a fost apreciat de peste un milion de ori

1.200.000. Atât de multe aprecieri a strâns LIVE-ul dedicat împlinirii a 30 de ani de PROFM

profm nonstop
PROFM NON-STOP se apropie!

Cei mai tari oameni de online și artiști din România intră în competiția momentului

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”