Bucuresti | 102,8FM ROXEN - CE-TI CANTA DRAGOSTEA

Theo Rose e populară, câștigă foarte bine, dar nu aruncă cu banii: "Sunt chibzuită". Care este marea dorință a solistei

theo rose
Theo Rose, una dintre cele mai populare artiste ale momentului / Foto: Instagram

Theo Rose este una dintre cele mai populare artiste ale momentului. Fiecare piesă scoasă de ea ajunge în trending pe YouTube. În plus, o duce bine și pe plan amoros, având o relație proaspătă cu actorul Anghel Damian, dar și-a extins și aria de activitate cu emisiuni tv, reclame pe social media și chiar apariția într-un serial.

Toate acestea se traduc și în sume frumoase adunate în cont, dar tânăra de 25 de ani recunoaște că este chibzuită și nu îi place să facă excese sau să arunce cu banii, chiar dacă se mai răsfață din când în când și a reușit deja să-și împlinească niște visuri. Marea ei dorință este să-și cumpere o casă a ei, așa că pentru asta muncește și strânge. 

Citește și: Theo Rose, o nouă reacție după ce s-a aflat că s-a cuplat cu Anghel Damian: ”Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”

"Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită", a povestit Theo Rose pentru viva.ro. 

Aceasta a mărturisit și că nu acceptă orice contract de imagine doar din dorința de a face bani. Ba mai mult, le-a refuzat pe cele în care nu credea și a dat și un exemplu în acest sens: "Îmi aleg cu atenție contractele de imagine, campaniile. Fac doar ce vreau să fac. Vizavi de viața personală sunt foarte deschisă, pentru că scopul meu e mai mare decât orice. Le arăt oamenilor un om normal, cu o viață normală. Grijile și problemele sunt peste tot, doar că nu sunt aceleași. Încerc să dărâm zidul ăsta de superficialitate pus în fața persoanelor publice."

Citește și: Theo Rose și-a surprins fanii cu un nou stil vestimentar. Artista a încercat un look de „fată rea”: „Îți stă mai bine când zâmbești”

Theo Rose are o relație cu actorul Anghel Damian

theo rose si anghel damian

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de puțin timp. / Foto: Instagram

Recent, Theo Rose a fost pozată în timp ce se săruta pe stradă cu actorul Anghel Damian. După apariția imaginilor, cântăreața care împlinește 25 de ani în 8 august a recunoscut deschis cum stau lucrurile și a povestit pe InstaStories: "Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta", a spus Theo Rose pe Instagram, care și-a asigurat fanii că le va detalia totul când va avea timp și se va simți pregătită.

Citește și: Fostul iubit al lui Theo Rose, primele declarații după despărțire: “Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
02 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
04 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
05 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală