Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MOHOMBI - HELLO

Fostul iubit al lui Theo Rose, primele declarații după despărțire: "Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri"

theo rose si alex leonte
Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după cinci ani de relație. / Foto: Instagram

După o relație de cinci ani, Theo Rose și Alex Leonte au decis să o ia pe drumuri separate. Pentru că nu au făcut mare tam-tam pe marginea acestui subiect și nimeni, în afară de cei apropiați, nu știa, momentul în care populara cântăreață a fost surprinsă pe stradă în timp ce se săruta cu actorul Anghel Damian a stârnit mare vâlvă.

Nu au fost puțini cei care au acuzat-o pe aceasta că își înșală iubitul și pe Anghel că, la rândul lui, o înșală pe Lia Bugnar, cea cu care lumea îl știa într-o relație. Iată că, atât Theo, noul ei iubit, dar și fostul său partener din ultimii ani au ieșit cu declarații care spun clar și răspicat că nu a fost vorba de trădare din nicio parte.

Citește și: Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Artista s-a despărțit recent de tânărul cu care a fost 5 ani: “Nimeni nu a înșelat”

Artista a fost prima care a dat câteva informații pe Instagram, recunoscând despărțirea și noua relație. În același timp a subliniat că nu a existat vorba de înșelat și că separarea ei de Alex s-a produs fără scandal. Mai mult, a promis că va da mai multe detalii despre cronologia tuturor celor întâmplate, pentru a-și lămuri fanii.

Ce a transmis fostul iubit al lui Theo Rose

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La rândul lui, fostul iubit al lui Theo a avut o intervenție tot pe Instagram. A promis că este singura reacție pe care o va avea pe marginea acestui subiect. Acesta a precizat, la rândul său, că despărțirea a fost una amiabilă și că între ei dispăruse dragostea, așa că pasul firesc a fost să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Theo Rose și-a surprins fanii cu un nou stil vestimentar. Artista a încercat un look de „fată rea”: „Îți stă mai bine când zâmbești”

"Doresc să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru", a scris Alex Leonte pe Instagram, la câteva ore după ce au apărut în presă pozele în care fosta lui iubita se săruta cu Anghel Damian.

Ce a spus Theo Rose despre noua relație cu Anghel Damian

theo rose si anghel damian

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de puțin timp. / Foto: Instagram

Citește și: Theo Rose și problema ei mai puțin obișnuită. De ce nu se poate îngrășa, deși își dorește să pună pe ea 5 kilograme

După apariția imaginilor, cântăreața care împlinește 25 de ani în 8 august a recunoscut deschis cum stau lucrurile și a povestit pe InstaStories: "Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta", a spus Theo Rose pe Instagram, care și-a asigurat fanii că le va detalia totul când va avea timp și se va simți pregătită.

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
02 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
03 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
04 Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”
05 Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Câți bani primește Theo Rose pentru un concert. Tariful s-a schimbat după ce a devenit mamă 

Theo Rose a devenit mămică anul acesta, în luna iunie, iar de atunci se împarte între viața de familie și carieră. După ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, artista și-a reluat rapid activitatea, însă tânăra artistă și-a schimbat onorariul. 

theo rose
Câți bani câștigă Theo Rose pentru un concert de o oră. E mamă, iubită, solistă, vedetă tv și actriță de serial

Theo Rose, una dintre cele mai populare soliste ale momentului, are un program extrem de încărcat. Deși a devenit mamă de doar câteva luni, s-a întors rapid la obligațiile profesionale.

theo rose si anghel damian
Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Theo Rose e una dintre cele mai în vogă artiste ale ultimilor ani. Are proiecte în televiziune, e cântăreață de succes, actriță, are campanii de imagine pe bandă rulantă, dar este și iubită, iar, de câteva luni, e și mamă de băiețel. Theo Rose a încheiat o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală