Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Taylor Swift, prima apariție după despărțirea de Joe Alwyn. A fost văzută în apropierea unui loc care i-a inspirat cântecul despre el

Taylor Swift/ Profimedia
Taylor Swift/ Profimedia

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Potrivit unui apropiat al artistei, care a confirmat și vestea neașteptată, cei doi au decis de comun acord să pună punct relației. 

Recent, Taylor a fost surprinsă pentru prima dată de la anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Artista nu a lăsat știrile despre despărțire să o împiedice să se bucure de o noapte în oraș cu prietenii săi, astfel că, vedeta în vârstă de 33 de ani a fost văzută părăsind un restaurant italian din New York, după ce a luat cina cu prietenul său Jack Antonoff. 

Taylor Swift/ Profimedia

Taylor Swift/ Profimedia

Locul unde Taylor a luat cina nu a fost ales la întâmplare, căci acesta are valoarea sentimentală pentru ea. Restaurantul se află lângă strada Cornelia din New York, care a inspirat titlul unuia dintre melodiile ei, respectiv „Lover”, despre care se crede că este despre fostul ei.

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn, adio după șase ani de relație. Ce spun apropiații despre despărțirea care i-a șocat pe fani

Cântăreața a arătat foarte fresh, semn că despărțirea nu a afectat-o atât de mult. Aceasta purta o pereche de jeanși albaștri, are aveau un desen cu un fluture pe ei, și pe care i-a combinat cu un top negru și pantofi cu toc asortați. 

Taylor Swift și Joe Alwyn nu au făcut nici o declarație pe marginea subiectului, până acum. Cât despre motivele despărțirii, speculațiile sunt multe, însă se pare că adevărul s-ar ascunde chiar în versurile uneia dintre melodiile pe care Taylor Swift le cântă.

În ultima perioadă, cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar recent un apropiat al acestora a confirmat despărțirea. „Taylor și Joe s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Pur și simplu s-au distanțat și au în plan să rămână prieteni. Nu a fost ceva dramatic. Relația lor se consumase. Acesta este motivul pentru care Joe nu a fost văzut la niciun spectacol”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit CNN.

După ce despărțirea a fost confirmată, fanii cuplului au încercat să intuiască motivele separării, iar acestea par să se ascundă chiar în versurile melodiei „Champagne Problems”, pe care cei doi au scris-o împreună.

Citește și: Selena Gomez o apără pe Taylor Swift, după ce Hailey Bieber a atacat-o pe solistă. Internauții au comentat: Asta e Hailey cea adevărată

Piesa vorbește despre doi îndrăgostiți care trăiesc o poveste frumoasă până în momentul în care are loc cererea în căsătorie. Ea refuză, deși el deja își anunțase familia și prietenii să deschidă sticle de șampanie pentru a sărbători. 

Despre, Taylor Swift și Joe Alwyn s-a vorbit în repetate rânduri că s-au logodit, însă cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru. Acum, fanii spun că motivul despărțirii are legătură cu faptul că Taylor Swift nu a fost pregătită să facă pasul următor în relația cu Joe Alwyn.

Galerie foto

Top citite
01 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
02 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
03 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
04 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
05 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit