Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Selena Gomez o apără pe Taylor Swift, după ce Hailey Bieber a atacat-o pe solistă. Internauții au comentat: Asta e Hailey cea adevărată

Selena Gomez și Taylor Swift
Selena Gomez și Taylor Swift sunt bune prietene. / Foto: Profimedia

Războiul dintre Selena Gomez și Hailey Bieber nu s-a terminat, deși cele două femei din viața lui Justin Bieber s-au fotografiat împreună în urmă cu câteva luni. Recent, a ieșit la iveală un videoclip cu Hailey Bieber care o atacă pe Taylor Swift, moment în care Gomez sare în apărarea prietenei sale cele mai bune. 

În mediul online apar zilnic imagini care au fost realizate cu ani în urmă. Dacă este vorba de scandal, utilizatorii sapă în cele mai adânci cotloane ale internetului pentru a scoate la iveală declarații sau gesturi pe care vedetele le-au făcut la un moment dat. Astfel că, recent, un internaut a publicat un videoclip cu Hailey Bieber, pe vremea când aceasta găzduia o emisiune cu Method Man, intitulată „Drop The Mic”. În imagini, soția lui Justin Bieber este surprinsă cum râde împreună cu partenerul său de versurile unei melodii compuse de Taylor Swift, iar Hailey sfârșește prin a face un gest răutăcios, mimând că îi este rău la auzul melodiei lui Taylor. 

Citește și: Ce crede Selena Gomez despre Bella Hadid: „Mi-aș dori să fiu ca ea”. Ambele au fost iubitele lui The Weeknd

Selena Gomez și Taylor Swift/ Profimedia Profimedia

Selena Gomez și Taylor Swift/ Profimedia Profimedia

Utilizatorul care a distribuit clipul video a scris la descriere: „Asta e Hailey cea adevărată”, înainte de a o numit „agresoare” și „fată rea”. Selena Gomez nu s-a putut abține și a răspuns în secțiunea de comentarii: „Îmi pare rău, dar cea mai bună prietenă a mea continuă să fie una dintre cele mai bune artiste”. Comentariul a strâns peste 112.000 de aprecieri. 

@celebrityeditssx 👀 #selenagomez #haileybieber #taylorswift #celebrity #celebrities ♬ original sound - celebrityeditssx

Selena Gomez și Taylor Swift sunt prietene din 2008, atunci când ambele se întâlneau cu doi dintre frații Jonas. După ce Selena s-a despărțit de Nick Jonas în 2009, aceasta a intrat într-o relație cu Justin Bieber, începând cu anul 2010, până în anul 2018. 

Cântărețul canadian a început să se întâlnească cu Hailey la scurt timp după despărțirea de Selena Gomez, fiind căsătoriți în acest moment de aproape cinci ani. Încă de la începutul relație lui Justin cu Hailey, fanii s-au împărțit în două tabere, provocând astfel un scandal în mediul online cu numele celor două vedete. 

Citește și: Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat. Artista le-a răspuns fanilor care au criticat-o: „Nu sunt model”

Deși au încercat să explice că nu au nimic de împărțit, ba chiar s-au fotografiat împreună la un eveniment, Hailey și Selena nu i-au putut convinge pe fani că nu există niciun război între ele.

Comentariul Selenei vine la scurt timp după ce actrița a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de urmăritori pe contul de Instagram, strângând 382 de milioane de urmăritori, comparativ cu cele 380 de milioane ale starului Kardashians. 

În 2019, Selena a fost cea mai urmărită femeie de pe platforma de socializare, dar a fost depășită de cântăreața Ariana Grande, care a pierdut apoi în fața lui Kylie Jenner. Fanii sunt fericiți că acum coroana i-a fost returnată cântăreței „Calm Down”, spunând: „Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”

Galerie foto

Top citite
01 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
02 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
03 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket
Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet

Hailey Bieber a făcut furori pe internet în weekend. Soția lui Justin Bieber a încărcat pe Instagram Stories o serie de imagini pline de senzualitate. 

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet

Iubește, îi merge bine în carieră și are mai multă încredere în ea. Selena Gomez își arată mai des noua față de când e împlinită și își lasă la vedere feminitatea și puterea de seducție.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală