Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM PINK - COVER ME IN SUNSHINE

Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift
Taylor Swift / Foto: Profimedia

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

"Siguranţa şi starea fanilor mei, a altor artişti şi a tehnicienilor trebuie să primeze întotdeauna", a explicat într-o postare pe Instagram vedeta internaţională, al cărei concert a fost amânat pentru luni, în contextul în care în acest weekend temperatura resimţită s-a situat în jurul valorii de 60 de grade Celsius, relatează Agerpres

Anterior, în cursul aceleiaşi zile, vedeta a postat un mesaj pe aceeaşi reţea socială pentru a deplânge moartea unei fane de 23 de ani, în timpul concertului său de vineri, ai cărui organizatori sunt intens criticaţi pentru că au interzis accesul spectatorilor cu sticle de apă, în pofida căldurii extreme.

Imaginile video postate pe reţelele sociale arată cum vedeta a încercat să îşi ajute fanii însetaţi, trimiţând asistenţi să împartă apă şi chiar aruncând sticle în public.

Citește și: După concert, imediat în brațele iubitului. Taylor Swift și Travis Kelce, protagoniștii unor momente tandre, în uralele fanilor

"Cu inima frântă spun că am pierdut o fană, mai devreme în această seară", a scris Taylor Swift pe contul său de Instagram. "Nici nu pot să vă spun cât sunt de devastată. Mă simt copleşită de durere chiar şi când încerc să vorbesc despre asta. Resimt profund această pierdere, iar inima mea frântă este alături de familia şi prietenii ei", a adăugat Taylor Swift.

Autorităţile sanitare de la Rio au anunţat că Ana Benevides a murit vineri seară după ce a suferit un stop cardiorespirator pe stadionul Nilton Santos, în timpul concertului la care au participat 60.000 de spectatori, primul dintr-o serie de şase spectacole pe care vedeta le are programate în Brazilia.

Eforturile pentru resuscitarea tinerei au eşuat, în acest caz fiind deschisă o anchetă, au indicat autorităţile, adăugând că "deocamdată, cauzele morţii nu pot fi stabilite".

Ministrul brazilian al Justiţiei a solicitat sâmbătă tuturor organizatorilor de evenimente să asigure accesul vizitatorilor la apă potabilă. "Este inacceptabil ca oamenii să sufere, să leşine şi chiar să moară pentru că nu au acces la apă", a declarat ministrul Justiţiei, Flavio Dino, care a ţinut să precizeze că nu a fost deocamdată stabilită oficial cauza decesului.

Citește și: Selena Gomez e îngrijorată că prietena ei cea mai bună, Taylor Swift, se grăbește în relația cu noul iubit: "Se mișcă prea repede"

Time For Fun, producătorul evenimentului, a precizat într-un comunicat că tânăra a fost "asistată rapid", adăugând că echipa medicală "a ales să o transfere la spitalul Salgado Filho după aproximativ o oră de îngrijiri de urgenţă".

O mare parte din regiunile situate în centrul şi sud-estul Braziliei sunt afectate de câteva zile de temperaturi înăbuşitoare, departe de valorile normale pentru primăvara australă. Temperatura resimţită a urcat vineri, la Rio de Janeiro, la 59,3 grade Celsius, un record de la debutul înregistrărilor acestor date, în 2014, potrivit sistemului Alerta Rio.

Sâmbătă, înaintea anunţului referitor la amânarea concertului, fanii care stăteau deja la coadă pentru a intra pe stadion se protejau de soare cu umbrele, în timp ce pompierii aruncau apă peste mulţime, conform unui jurnalist AFP.

Galerie foto

Top citite
01 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
02 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
03 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
04 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
05 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...