Bucuresti | 102,8FM ASDIS - FLASHBACKS

Selena Gomez e îngrijorată că prietena ei cea mai bună, Taylor Swift, se grăbește în relația cu noul iubit: "Se mișcă prea repede"

Selena Gomez și Taylor Swift
Selena Gomez și Taylor Swift sunt foarte bune prietene. / Foto: Profimedia

Selena Gomez are câteva semne de întrebare cu privire la relația celei mai bune prietene ale ei, Taylor Swift, cu Travis Kelce. Aceasta crede că lucrurle "se mișcă prea repede" între ei.

Selenei i se pare ciudat că Taylor este atât de deschisă cu noua ei relație și că se afișează atât de des la brațul lui Kelce, așa cum nu a mai făcut până acum cu alți bărbați. Conform Page Six, fostei vedete Disney i-ar plăcea ca prietena ei să nu se grăbească și să fie sigură că Travis merită atenția ei.

Citește și: Selfie de 15 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Taylor Swift și Selena Gomez. Fanii au reacționat în comentarii

"Selena crede că Taylor care merge la meciuri și apare prin New York, imediat după ce l-a întâlnit pe Travis, este foarte diferită de cine e ea. De-a lungul timpului, Taylor a fost super discretă în legătură cu tot, iar acum, cu această relație, este foarte deschisă, iar asta este foarte ciudat pentru Selena. (Îngrijorările ei) nu vin cu răutate și nu e vorba că nu îi place de ei împreună. Este doar îngrijorată de cum navighează în această poveste", a povestit o persoană din anturajul celor două artiste.

Taylor Swift și Travis Kelce

Taylor Swift și Travis Kelce / Foto: Profimedia

Mai mult, pe Gomez a mirat-o și să-și vadă prietena în tribunele arenelor de fotbal alături de mama lui Kelce, după ce de abia o cunoscuse, dar și și apară în fața paparazzilor de mână cu noul iubit.

Înainte de a fi cu jucătorul de fotbal american, Taylor Swift a avut o relație de șase ani cu Joe Alwyn, pe care a ținut-o cât mai privată cu putință. De altfel, cei doi au fost pozați rareori împreună în tot acest timp. Cu Travis Kelce e de o lună.

Citește și: Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor. Averea solistei de 33 de ani a crescut fulminant în acest an

Galerie foto

Top citite
01 selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește
02 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
03 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”
04 Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift
05 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celebrities At The 'Jimmy Kimmel Live!' Show Studios
Selena Gomez, îndrăgostită și foarte fericită. Povestea de iubire cu Benny Blanco e tot mai puternică. FOTO

Selena Gomez trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, alături de iubitul ei, Benny Blanco. De Ziua Americii, artista a postat pe Instagram Story o imagine duioasă, în care apare cu celebrul productor muzical.

Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”

Andrea Bocelli a dezvăluit că i-ar plăcea să lucreze cu Taylor Swift, din dorința de a o impresiona pe fiica lui, care este fan al celebrei artiste.

Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere