Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER DAVID GUETTA - OFF40 - I DONT WANNA WAIT

Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță în Grecia, însă de data aceasta nu au mai fost singuri, ci împreună cu micuța lor Josephine. Cei trei au petrecut clipe ca o familie pe insula Creta, unde s-au bucurat de mese copioase și vreme însorită. 

Într-un videoclip postat pe contul de TikTok, cântărețul în vârstă de 40 de ani a arătat câteva momente din vacanța lor. Fiica artistului s-a bucurat nespus că a mers la mare, fiind chiar înregistrată de tatăl său în momentul când îi spune entuziasmată acest lucru. 

După ce toată lumea a terminat cu vacanțele, am reușit, în sfârșit, să ne luăm și noi o vacanță în trei. Am împachetat cât pentru șase. A fost destul de ușor”, a povestit Smiley în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, moment în care Gina a completat: „Da, păi ce, ai tu grijă de bagajul copilului? Trei zile mi-a luat să-l fac ca să fiu sigură că nu ne lipsește nimic.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

Ulterior, cântărețul a continuat: „Ne-am îmbarcat cu întârziere de doar 40 de minute. Zborul a fost lin și aterizarea la fel. Țin să menționez că avionul era plin de familii cu copii, o grădiniță întreagă! O fi perioada când copiii mici migrează în țările calde. La aterizare am închiriat o mașină și am plecat spre Agios Nikolaos, unde suntem cazați. Peisaj de vis, cazare de vis. Fiica a vrut imediat să mergem are. Era deja târziu, așa că nu am mai făcut baie, dar ne-am băgat cu picioarele în ea de Mare Mediterană. Evident că am mers la masă și am mâncat grecește. Doamne, ce bunătate! Salată grecească, tzatziki, saganaki, calamarii, caracatiță, ca la mama acasă în Grecia. Superb! Am mers apoi la un somn, bineînțeles, devreme. Cred că am adormit ma repede decât Josephine.”

Deși nu i-au arătat chipul micuței Josephine, Gina Pistol și Smiley au fotografiat-o pe fiica lor în toate ipostazele cu ei. Micuța s-a plimbat pe plajă, a admirat priveliștea din avion și s-a bucurat de atenția părinților ei. 

Singura cerință pe care Gina Pistol a avut de la Smiley în luna de miere

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai, iar la câteva zile după nuntă au plecat în luna de miere, în Sudul Franței. Chiar dacă sunt în vacanță, artistul și prezentatoarea TV nu au uitat de fanii lor, astfel că, pe rețelele de socializare, aceștia postează o mulțime de videoclipuri și fotografii în care le arată aventura lor. 

Smiley și Gina Pistol fac turul Franței, la câteva zile după nunta lor spectaculoasă din România. Cei doi vor petrecere zece zile pe Coasta de Azur și în Provence, prezentând decoruri de excepție și mâncăruri delicioase din vacanță. Dacă până acum aceștia au arătat toate locurile pe care le-au vizitat, a venit momentul să aibă parte și de o zi mai puțin activă, în care s-au relaxat. Gina Pistol a avut o singură rugăminte și aceea de a face un masaj de cuplu. Smiley a acceptat cu greu propunerea soției sale, însă până la urmă s-a bucurat și el de clipele de relaxare. 

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din luna lor de miere din sudul Franței. Fanii au reacționat: „Să vă bucurați de fiecare moment”

„Vacanța ca și viața este despre alegeri! Să înoți în piscină sau doar să stai să te prăjești la soare, pe lângă? Să mănânci patiserie sau fructe la micul dejun? Să cumperi haine noi sau să ai grijă mai mare de cele vechi? Să faci sală sau să mergi cu nevasta la un couples massaje cu care face ea cinste? Azi a fost zi de relaxare totală. Gina m-a obligat să mergem la masaj. M-a convins greu dar știi cum e “happy wife, happy life” (n.r. : soție fericită, viață fericită). Masajul a fost ok, nu e ceva de povestit acasă… Și apoi ne-am aranjat să mergem în oraș, mă rog, în orășel pentru cină, în minunatul orășel Gordes”, a mai povestit Smiley.

Galerie foto

Top citite
01 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
05 taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Misha și Connect-R au divorțat de aproape șase ani, dar mai toate vacanțele le petrec împreună. Fac asta de dragul fiicei lor în vârstă de 10 ani, Maya, care este întreg universul lor. Recent, cei trei au mai bifat o escapadă departe de casă și au ales Thailanda de această dată.

andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"

Înainte de venirea oficială a primăverii, Andreea Bănică a decis să-și încheie iarna pe plajă, la peste 30 de grade Celsius. Solista în vârstă de 45 de ani se află zilele acestea în Thailanda. Și-a propus să viziteze mai multe zone, să se bucure de insulele cu vegetație luxuriantă, nisip fin și apă turcoaz, de liniște, soare cât cuprinde și fructe de mare proaspete.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...